Friday, April 24, 2009

Masalah Henpon Selesai ...Horreyyy

Dlm pukul 11.10 gitu hubby call..tanya samada nak pi Maxis ke tak..sebab masalah nak setting henpon aku tuh tak selesai lagi. So aku cakap ok laa.. so dia kata dlm pukul 11.45 tuh dia sampai kat ofis aku. Sebelum tuh aku search kat internet kat mana Maxis yang terdekat. Jadi yg dekat ngan ofis aku kat TTDI. So kita org pun pegi laa naik motor dan sampai kat sana.. dlm pukul 12.10 gitu, ambik no dan tunggu le customer service dia org panggil.. Aduiyai..lama jugak dia org nak settingkan henpon aku tuh sebab manually setting. Henpon aku sebelum ni aku ada bagitau yang model yang aku pakai nie masih baru di pasaran dan belum ada lagi di website Maxis/hotlink. Jadi dekat 45 minit gak laa dia org dok godek2 hepon aku tuh.. Sekarang dah succes untuk aku browse Internet, MMS, Video Call...horreeyy..happynya..

0 Pengomen Terdiva:

Post a Comment

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss