Wednesday, April 22, 2009

Pening Kepala...

Adus.. boring betul laa 2/3 hari ni.. bukan apa..aku try nak setting henpon aku untuk 'browse' internet dan sebagainya.. tapi kat hotlink masih tak de lagik 'phone setting' untuk henpon aku ni... Malam tadi talipon ler..kat 'customer service' dia orang pun cakap tak de lagik yg auto 'configure' untuk henpon aku ni... Kalau nak 'configure' henpon aku nie kena laa gi ke Maxis..Alahaii leceh tul laaa... Ikss.. tu lerr..sapa suruh tukar henpon baru.. haaa kan dah susah.. org pakai 3G kita pun nak pakai 3G tapi ingatkan takde laa masalah apa2..

Satu lagi yang aku tensen sgt..nie.. batuk aku tak baik2 gak.. Antibiotik dah abih dah..aku makan.. Pas tu member ofis..siap pomot lak Madu kat aku.. katanya elok utk sembuhkan batuk.. Madu yang aku beli..tuh MADU UNGGUL.. katanya madu tulen lagik.. Kat opis nie tadi..siap dia org test laa..sama ada.. Madu nie asli ke idak..

Madu Unggul - RM29.90

1 comment:

  1. akak....madu kiter la....hehehe...ok tak akak makan madu tuh???

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss