Thursday, May 07, 2009

Jam Oh Jam

Semalam petang ikut hubby pegi ke Kompleks Camble.. ala yang dekat Pertama Kompleks tuh lerr...hehehe.. tau kan kan kan...

Ok.. tujuan sebenarnya nak carik kedai jam.. Actually hubby dapat jam present.. tapi dia tak berkenan ngan jam tuh sebab besor le plak..tak sesuai katanya..so.... dia plan nak jual ler.. jam tuh..

Weols sampai dalam pukul 7.10 pm dan parking motor berdekatan dengan Panggung Odeon lama tuh.. Parking lot motor tuh maakk aihhh dah naik harga.. dulu kalau tak silap singgit jer..srkg nie..dah naik 2 hengget..cekik darah tul...laa.. Tapi nak wat cam na kan park aje laa...

Carik laa kedai yang kita org nak tuju..dah jumpa so hubby pun cuba laa kawtim ngan nyonya dan amoi yang ada kat kaunter tuh kalau² dia org nak beli laa jam hubby aku tuh...hmmm... dah agak dah... mesti dia org tak nak punya.. lagik pun kat belakang jam tuh dah di engrave .... Dalam pada tuh weols tanya ler..berapa agak²nya harga jam tuh... Nak tau apa nyayo tuh cakap... "Ini jam aahhh halaga lebih kulanggg satu libu 6 ratut ooowwhh" (RM1600) gitu laa... Wahh mahal gak laaa.... Kalau jual kan bestt...dpt ler..bersopping² sakan...heheheh..mimpi je laaa.. Hubby cakap nanti dia pikir nak wat apa ngan jam tuhh... so tunggguuuuu..

Lepas tuh weols gi solat jap kat Masjid KLCC....

Pas solat pewut dah rasa lapar.. so weols pun pegi laa makan kat ada satu kedai nie yang memang weols nie 'regular customer' laaa kat situ. Nak tau sebab apa weols suka gi situ sebabnya.. dia orang punya hidang kira tak kedekut laa..banyak plak tuh.. kira puas hati laa jugak.. Uols nak tau tak nama kedai tuh.. cam tak caya jer... sebab kebetulan lak.. nama kedai tuh 'Rina Tomyam' hahahahah kan dah dekat ngan nama aku tuh...cewahhh.. perasan je kan..

Weols oder Nasi Goreng Paprik Ayam dan Tomyam Campur dengan Air Tembikai dan Neslo Ais <-- nie utk hubby aku.. Ni ada gambar nye sekali....koranag layan laa yek gambar² yg ada nie..hehehe jgn terliur udah ler..kekekeke..




0 Pengomen Terdiva:

Post a Comment

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss