Friday, May 29, 2009

~~Jemputan Lagi~~

Dalam pukul 11.45 tadi.. aku dapat jemputan untuk makan2..kat Unit Pengurusan Harta. Yang ini pun majlis sebab dapat kenaikkan pangkat jugak.. Kalau tak silap ada 3 ke 4 org share untuk majlis ni.. Antara makanan yang disajikan tadi.. Nasi Beriani, Ayam Goreng Berempah, Dalca, Acar, Buah'an, Sagu Makan ngan Santan dan Gula Merah..sedappnnyaaa.. Pastu ada laksa dan meehoon sup utara. Adess kenyang pewut aku hari ni.. Alhamdullillah syukur rezeki kan..

Masa majlis ni tak de gambar laa kang korang boring plak asik2 tgk aku makan jer..heheheheheh MySpace

4 comments:

  1. time kasih datang jalan2 umh aku...ni giliran aku la pulok jalan2 cari citer kat umh ko nih..heheh salam kenal..i polo u...tu citer kat atas tu...apasalahnya tunjuk gambo makan...aku suka tgk org makan pasal aku pun suka org tgk aku makan...hehehe...

    ReplyDelete
  2. Selalu dpt jemputan jamuan ek? Murah REZEKI betul...

    ReplyDelete
  3. hehehhe tq laa sue..sudi polow..kita.. Anyway selamat berkenalan.. eekk.. :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdullillah laa MamaQaypo. Kebetulan lak bulan nie.. ramai yg naik pangkat.. so dia org adakan laa majlis kesyukuran.. Belanja weols nie makan.. :)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss