Saturday, May 02, 2009

Jemputan Makan

Hari ni aku sekeluarga dapat jemputan makan di Nelayan, Tasik Titiwangsa pada pukul 5.30 petang. Nak tau tak sapa yang jemput... tak lain tak bukan kawan chat ku yang sentiasa setia ngan ku sejak tahun 1998 lagik.. bayangkan dah dekat 10 tahun aku dan dia berkawan.. dan sampai sekarang masih lagi berkontek2 antara satu sama lain. Beliau yang aku maksudkan adalah Mienna @ Lavendar Jane dan banyak lagik laa nick yang dia guna kalau online di chat rum.. Dia kata ini sempena doa selamat untuk kawan2 dan jugak chat room kita orang iaitu #oldskool di Dalnet. So cerita lanjut pasal majlis ni akan aku cerita setelah aku hadirinya nanti ...ok..

Semalam cuti.. aku dan keluarga tak de pegi mana pun. Hanya berehat-rehat aje di rumah. Malam tadi hanya keluar gi makan malam kat restoren di pekan batu 9.


0 Pengomen Terdiva:

Post a Comment

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss