Monday, May 25, 2009

Kasut Sukan Hubbyku & Aktiviti Hari Sabtu


Pada hari Sabtu yang lalu tak de aktiviti yang menarik cuma tengahari tu wat masak lomak ayam, goreng sayur kobis, goreng ikan terubuk asin (ni ofismate bagi) dan tumbuk sambal belacan... pergghhh hingga menjilat jari.. teman makan..hehehe.. kebetulan emak aku ada dirumah masa tuh.. Gambar tak ambik laa.. malas plak nak snap..






Yeahh lebih kurang pukul 6.30 petang, hubbyku pulang dengan tambahan satu lagi beg. Hari tuh pegi bawak dua beg aje.. rupanya setiap atlit (wah glamer dipanggil atlit ekk ) dapat satu beg dengan beberapa helai t'shirt dan seluar track lagik....

Pas tuh hubby ku keluarkan kasut sukan yang di pakai masa perlawanan. Tengok2 tapaknya dah tercabut.. Ada insiden berlaku masa perlawanan tuh.. hehehe... Hubbyku kata tapak kasutnya terpelanting.. nasib baik tak terkena kepala orang..hahahahah ketawa besar aku.. mendengarnya..

So terpaksa laa beli kasut bidan terjun.. (erkk kasut pun ada bidan terjun ker...) Pakai kasut yang lama tuh ada beberapa game dia menang..tup2 bila tukar kasut baru..alahaii..terus kalahhh..hihihihi.. sabor je laa..

Keputusannya....untuk perlawanan sepak takraw.. team hubbyku mendapat No 3 ... yeyeyeyey.. kira orite ler..tuhh kann...


Haa tu dia.. sampai tercabut tapak kasut.. adussss malunyerrrr..




0 Pengomen Terdiva:

Post a Comment

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss