Wednesday, May 13, 2009

Pinky Day


Ni nak citer laa kelakar laa juga.. Secara kebetulan agaknya... aku berbaju dasarnya hitam, bunganya pink dan bertudung pink juga hari ini. Aku pergi ke pejabat Pentadbiran nak jumpa kerani kanan kewangan En. Jefri nak submit dokumen.

Mula-mula aku tak perasan sebenarnya yang dia juga berbaju Pink (ahakss.. iyyerr lelaki berbaju pinkkk..).... jarang sebenarnya lelaki suka memakai baju berwarna pink tapi mungkin dia suka agaknya dengan warna-warna yang 'striking' heheheh then aku pun baru jugak perasan yang ada lagi jugak member ofis aku yang lain juga berbaju dan bertudung pink.. Kita orang pakat gelak² sebab boleh jadi Group Nasyid kalau cam nie..(En. Jefri jadi penyanyi utama.. kita orang jadi backup singer).... heheheheh!!

So kita org pun pakat² ambil gambar bersama-sama....sebagai kenangan... Gambarnya nanti aku upload kemudian sebab bukan pakai kamera aku..




2 comments:

  1. nak tengok gambar tu.upload cepat2 ye. kelakar juga kan kalu tiba2 baju kita sama dgn orang sebelah..he he

    ReplyDelete
  2. hehehe..tu le pasal.. ramai plak yg sama je kaler ngan baju..kita. Insyallah kalau dah ada gambor nya, Rin kan uploadkan.. :)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss