Tuesday, May 19, 2009

Sedeyyyynyaaa...

Huwaaaaaaaaaaaaaaaa...... Hubby outstation laa pulak.. Dia ke Kulim kerana ada sukan staf UniKL. Hubby masuk acara sepak takraw. Cam tak caya jer laa hubby aku tuh leh jadi wakil untuk sukan. Bukan apa.. dia mana penah aku tengok gi training ke.. atau saja suka² nak main sepak takraw.

Tiba-tiba minggu lepas dia cakap... "Ayang.. abang kena outsation ke Kulim. Ada sukan. Abg main sepak takraw.. hehehe aku pun ketawa laa.. biar betul.. cam tak caya je abang nie nak main sepaktakraw.. Dia kata napa tak percaya plak ker..

Dia kata dia gi Kulim dari hari Selasa hingga laa hari Sabtu. So kalau hubby tak de ni, kena laa naik keta.. Kena laa pandai² berdikari sikit..heheheh sabo je laaa...

So sebelum dia pegi..aku dah siap2kan pack baju² dia. Semalam plak lepas balik keje aku dan hubby sempat singgah kat Giant Cheras. Katanya nak beli seluar track. Jadi beli laa 2 helai semalam. Selain tuh belikan anak akunya kertas lukisan dengan cryon utk peperiksaan dia hari nie.



Hahhh tuh dia jejaka melayu terakhir ku..

Barang alatan lukisan untuk anakku

Dua helai seluar track


Selipar pun ada... gak


Soket Elektrik pung ada..


4 comments:

  1. jgn sedih2 kak rin..senyum sokmo k...

    ReplyDelete
  2. mesti rindu kat hubby 2 nnti, hikhikhik!!! =)

    ReplyDelete
  3. Muka cik abg Rinna tu kenapa? Sedeyy nk kena pi Kulim ke..sedeyy nk membayor??? hehe..

    ReplyDelete
  4. Fairuz - sedey nye kejap aje.. senyum je ni..

    Ieda - Sapa tak rindu.. kalau hubby tak de kan..:)

    Cintamanis - hahahahha.. iyo laa tuh.. :))

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss