Wednesday, July 08, 2009

~~Citer Hari Ini~~

Beg sapakah ini..?

Beg kat atas tu sebenarnya adalah beg hubbyku yang telah pergi ke Sungkai hari ini selama 3 hari 2 malam (Rabu hingga Jumaat). Dia dan beberapa teman sekerjanya ke sana sebab mengendalikan kursus untuk pelajar yang telah di lantik menjadi OC (orientation committee) untuk minggu orentasi minggu depan.

Jadi hari ni kalau hubbyku outstation aku akan ke ofis drive sendiri laa nampaknya. Haiqal, hubby sempat laa hantar dia ke sekolah agama dulu sebelum dia pergi ke ofis sebab bas dia bertolak kul 8 pagi. Pagi tadi kan ujan, highway NPE punya laa jem.. eee sabo je laa.. bayar RM1.60.. tapi jalan jem jugak.. ikss.. Sampai kat ofis dlm pukul 8.10 pagi.


Ujan punya pasal jln kat highway NPE jem teruk..


5 comments:

  1. ooo...hubby akak x de la ni ek...kena drive sdiri la kan...x per kak 3hari je kan..keke

    ReplyDelete
  2. hang lak kena tinggai...lucky u have ur son...kalu tak mesti lonely cam i...huahua..

    ReplyDelete
  3. Sungkai tu dekat jer la ngan slim river kak.... hehehe... anyway hati2 yer kak drive... take care...

    ReplyDelete
  4. sekali sekali kena tinggal buat kita lebih berdikari. betul x.

    ReplyDelete
  5. Zura, biasa dah kena tinggal.. ia laa cuma tiga hari.. hehehe..

    Posh, betul nasib baik ada anak bujang ku itu..

    Hajar, iye laa..dekat dah ngan Sg Kurus. TQ

    Ida, betul tuh kalau kena tinggal kita akan lebih berdikari sendiri.. dan buat semuanya sendiri kan.. :)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss