Monday, July 06, 2009

~~FireDrill ~~

Pada hari Khamis lepas 2 Julai 2009, ofis aku ada wat latihan 'Firedrill'. Rasanya tiap² tahun kena buat sebab kalau tak buat sure masa audit kena NC plak..kang tak menepati ISO 9002.

Jadi tepat kul 4.00 petang.. loceng pun berbunyi dan semua staff ofis aku termasuk jugak staf di bangunan IPS dan staf di banguan AEI..dengan lenggang lenggoknya berjalan keluar..ahakss..biasa..dia org nie tahu cuma latihan aje kan jln pun tak de laa..cam tergesa2..

Mengikut catatan dia orang, weols nie suma telah mengambil masa selama 11 minit untuk berkumpul di hadapan bangunan. So kira ok laa.. patutnya 4 minit jer..hihihi..kalau betul laa terbakar..sure rentung dah..nie..

Aku tak ambil byk gambar sempat laa snap 2/3 je..gambar.. so layan laa yer..


Prof. Sahar sedang beri arahan dan taklimat





Selesai dah....suma dah bersurai..kejap jer..



5 comments:

  1. Dulu masa kerja mbb selalu ada jer buat mende ni...kasik suspen kunun2 cam betui2...suker gak sbb leh lepak borak2...hehe

    ReplyDelete
  2. haa...biasa la tu kalau latihan...semua lenggang kangkung. kat sekolah pun sama. ada yg tak tau pun latihan kebakaran...ngajar cam biasa je. abis la satu kelas tebakau. mujur bukan real..kalau tak, jenuh nak menjawab.

    ReplyDelete
  3. cam BEST je? MaMa tak penah join program cam ni... hehehe..

    ReplyDelete
  4. salam kak
    morning..

    salu gitu kan klu latihan je jln gedek2..kdg2 semunyik je dlm blk mls nk kuar..hahaha

    agak2 klu btl2 camne la gaknye..isk

    mintak2 dijauhkan

    ReplyDelete
  5. teringat latihan kebakaran masa kt UUM dulu..dh la wat kol 2 pg..esok tu lak ader test..hangin jer...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss