Friday, July 17, 2009

~~Gigih Jadi Tokey Restoren & Peladang~~

Aku sebenarnya..tak de aktiviti & citer yang menarik nak aku kongsi dengan semua..
So aku cuma nak bagi tau..yang skrg nie aku.. dok sibuk..ngan.......
jaga restoren dan tanaman aku nih.. kat FB...
sambil2 wat keje tuh leh le jengok2 sebab menda nie..bukan nak kena perati selalu..hehehhe

Seronok gak laa..boleh hias dan bercucuk tanam.. so pada yang berminat nak jadi jiran aku..meh lah kita sama² yer..

Ini adalah Restoren aku.. Rinna's Cafe..
(Restaurant City)

Ini adalah Ladang aku
(Farm Ville)

Ini adalah Kebun Sayur aku..
(Barn Buddy)

10 comments:

  1. wah wah kemain k.rinna asyik dia becucuk tanam ya
    slmt menjadi peladang berjaya

    :D hehehe

    ReplyDelete
  2. sy br jer try nk main bnda nie...tp xreti sngt..hehe.. :)

    ReplyDelete
  3. Caya laa Rinna. Terer main mende ni yek. Suka ler pulak main yer.
    Mana ler tau nanti leh jadi kenyataan. Amin..

    ReplyDelete
  4. hehehe..jom join..leh jadi jiran kita.. :)

    ReplyDelete
  5. cm bes je gaye nye...
    huhukk..luvida ade maen pet society je..

    ReplyDelete
  6. aku dok pening sat...ingat betui2 buat business...dah plan la nak JJCM...sabo jerle....hehe

    ReplyDelete
  7. wah wah...ghajinnya dia. sungguh tekun sekali berusaha menjadi peniaga yang berjaya.

    semoga berjaya.

    ReplyDelete
  8. smpi skrg saya tak reti la la kak rina..tak pass pass lagi ni game peladang tu..

    ReplyDelete
  9. Kak..add ah kite jom jadi jiran

    ReplyDelete
  10. Kak rina ni hibbo ker?? cm best je....

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss