Friday, July 24, 2009

~~Jamuan Makan~~

Tengahari tadi ada jamuan makan kat ofis aku ni. Jamuan ini adalah disponsor oleh Azally (naik pangkat jadi Pembantu Teknik atau nama baru skrg nie... Penolong Jurutera), Kak Noraizan.. murah tul rezeki dia..baru nie dia..dah naik pangkat pas tuh dia ada ambik periksa PTK..jadi dapat lagik kenaikan gaji. Oleh kerana aku pun dapat kenaikan dari P1 ke P2..aku pun join laa sekali ngan dia org berdua..utk membelanja kawan2 ofis aku ni.. Iyelah rezeki dapat kongsi laa sikit ngan kawan² moga² dimurahkan rezeki lagi di masa akan datang.. Insyallah.

Makanan yang dihidangkan adalah Nasi Beriani, Dalca, Jelatah, Ayam Masak Merah, Daging Masak Kurma..kalau tak silap, buah tembikai, buah oren, air sunquik, kek lapis..

Ada sikit laa gambar² masa jamuan tadi.. korang layan yer.. tak byk pun ambik..sebab sibuk dok melayan kawan² hehehe..

Semua lelaki dah serbu dulu iye laa kasi can ler..dia org
nak gi sembahyang jumaat lepas ni..


Antara lauk pauk yang disediakan ...


Sempat plak aku berposing dgn kawan²
kaco je si Azry nie nak enterprame..geng ladies..nie


Antara teman2 dari Bahagian lain
yang datang sama² menjamu selera


Ni nasi yang aku ambik..tadi.. fuhhh sedapppp....

5 comments:

  1. kat office pun ada buat makan2 tapi durian's party .. huhuhu tak leh makan sbb takut demam datang balik.

    ReplyDelete
  2. Terliur eynda tengok nasi tu :-)

    ReplyDelete
  3. meriahnyer... makan2... last week kat opis hajar ade gak wat makan2 tp breakfast jer la.... ade sorang engineer nak resign dapat offer lagi tinggi...

    ReplyDelete
  4. ya Allah,banyak nye laukkkk...lapo2x nie...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss