Thursday, July 02, 2009

~~Selamat Hari Jadi Anakku~~

STICKY N3.. New Post ada di bawah yer.. :)




Hari ini adalah hari jadi anak aku, HAIQAL FIRDAUS yang ke 8 tahun. Cepat betul masa berlalu, dah besar dah anak ibu..nie.. terasa dah tua plak aku nie..hehehe..

Aku mendoakan agar anakku ini dipanjang umur, dimurahkan rezeki, menjadi anak yang soleh dan menjadi insan yang berbudi pekerti di masa akan datang.. Amin...





28 comments:

  1. hepi bufday haiqal..
    smoga pnjang umur..comel2 slalu..
    eheh..

    ee..x saba, nak ade anak jugakkk..

    ReplyDelete
  2. hapi besday wat adek haiqal firduas.. moga2 jadi ank yg soleh d dunia dn akhirat.. AMIN.

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday to Haiqal Firdaus....moga sihat selalu....jadi anak yg soleh....stay hensem :-)

    ReplyDelete
  4. happy burfday to ank kak..ma panggil akk la ya:)

    moga jd ank yg soleh.aminnn

    ReplyDelete
  5. hepy birthday haiqal firdaus...jgn nakal2 je...sian kt ibu nnt..

    ReplyDelete
  6. hepy besday haikal...kak,bg alamat akk kat my email ok,syakiela_ila@yahoo.com.my,kila de something 4 ank akk

    ReplyDelete
  7. EPPY BETEDAY HAIQAL!! XOXO FROM AUNTY IEDA! HEHEHE!! =)

    ReplyDelete
  8. Aina,Ida,Zana,Eynda,M@,Hana,Kiela,Ieda,

    Terimakasih di atas ucapan yang diberikan.. Muaahsss.. kepada semuanya..

    ReplyDelete
  9. happy birthday to Haiqal..
    moga pjng umur...n murah2 rezeki slalu..

    ReplyDelete
  10. HAPPY BIRTHDAY HAIQAL FIRDAUS

    ReplyDelete
  11. epy besday haiqal..semoga jd ank yg baik...

    huhuhu..rindu kat ank..

    ReplyDelete
  12. Ina, Niza, Me & Ommy.. Terima kasih jugak atas ucapan yang di beri.. :)

    ReplyDelete
  13. Hepi Birthday Haiqal.. moga menjadi anak yang menyenangkan hati ibu dan bapa... Mmmuaaahh untuk Haiqal..hheehe

    ReplyDelete
  14. hapi b'day haiqal. semoga jadi anak yang berguna.amin

    ReplyDelete
  15. happy besday haiqal..jd anak yg soleh ya

    ReplyDelete
  16. epi besday adk haiqal..stay cute..(die bc ke blog ni??ngeee~~)

    ReplyDelete
  17. hepi birthday to ur son...FIRDAUS ker FIRDUAS..hang biaq betul...apa pesen nak bg ni...hehe..

    ReplyDelete
  18. Posh,

    TQ cayang.. aku baru perasan ler..salah eja..alahaii..tuh lee pasalnya.. tersilap..cian anak aku dari daus ke duas plak..

    ReplyDelete
  19. Selamat harijadi, Semoga Allah sentiasa mengurniakan adik Haiqal kegembiraan, kecerdasan akal dan fikiran, semoga selalu bahagia disamping keluarga yang tercinta. Dan uncle berdoa agar Allah menyemaikan benih iman yang mulia dan tinggi di dalam diri adik.

    "Demi Allah yang memegang jiwaku... Engkau kurniakanlah peribadi dan akhlak yang indah kepada Haiqal Firdaus, sesungguhnya Engkaulah yang Maha Pengasih lagi Maha Pemurah"

    ReplyDelete
  20. Wah..arini besday Haiqal yek..dapat hadiah apa tahun nih?Kejap jer masa berlalu kan maksu..
    Kak yong ina ucapkan Hepi Besday to Haiqal..Moga Dipanjangkan umur..Dimurahkan rezeki..dan rajin2 belajar tau..hehe..eh..Haiqal baca ke blog nih..hehe..

    ReplyDelete
  21. happy besday haikal...
    hai slaam ziarah..nk follow tp en google problem mlm ni..xbole nk process..nnti sy cube lagi ok :)

    ReplyDelete
  22. Wirajiwa, Noina, Suziey, Terimakasih di atas ucapan besday utk Haiqal..

    Haiqal dah baca dah ucapan yang ditujukan kepada dia.. :))

    ReplyDelete
  23. happy buffday haiqal.. belajar rajin2 ok!

    lots of luv from both of us.Muahhss!

    ReplyDelete
  24. Lain ek muka haiqal msa kecik bulat je muke...dah 8thn dah dia ya....dah leh dpt adik ni hehehe....moga pnjang umur n murah rezeki yea haiqal...

    ReplyDelete
  25. Happy Belated BIRTHDAY HaiQal!! Semoga CERIA selalu..

    p/s: Sangt SIBOK , baru arini leh buka BLOG.. Maaf lambat wish yer!!

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss