Friday, August 07, 2009

♥♥ Cerita Mengundang Rindu ♥♥

Tengahari tadi..masa taim rehat.. aku tak kuar gi mana² hanya dok lepak kat ofis aje. so aku pun layan laa.. telefilm "Mengundang Rindu" kat Youtube. Citer nie dah tayang kat TV2 cuma aku je tak berkesempatan nak tgk citer nie...

Cite nie dilakonkan oleh Lisdawati, Azri Iskandar, Nanu Baharudin dan Zulhuzimy. Ia mengisahkan Sofie (Lisdawati) berkahwin dengan Zafril (Azri Iskandar)sebagai isteri kedua tanpa pengetahuan isteri pertama (Nanu Baharuddin). Iyelah mula2 kahwin tuh bahagia laa.. bila perkahwinan dah diketahui oleh isteri pertama, perkahwinan dah jadi kucar kacir sebab isteri pertama tak benarkan si suaminya nie spend time ngan isteri kedua.

Banyak laa konflik yang berlaku..so kalau korang nak tau kisah selanjutnya korang tengok ler sendiri yer.. Kat sini aku letakkan part yang pertama..nyaaa...




8 comments:

  1. huhuhu!!! ieda tgk dah cite ni kat tv2 last week, ok la kan kak rina ;)

    ReplyDelete
  2. cam best jer citer camni...nak tngk lak nanti...mesti sedeykan..huhu

    ReplyDelete
  3. cam best je cite nie...
    ina br tau nie ha..pas nie leh tgk....
    thanks kak rinna..

    ReplyDelete
  4. ade cter lg 1 tu pelakon dia sama..jd kompius jap hr tu masa nengok

    ReplyDelete
  5. heheheh x tgk punnn .. selalau x der masa lah rinna

    ReplyDelete
  6. Posh, Ina, Kraszbatu.. tgk jgn tak tengok..not bad gak laa citer nie..sedey pun ada gak..

    Ieda, Rin pun tak de masa kalau tgk kat umah nie sebab free dan tak gi mana2 layan gak laa citer..nie..

    ReplyDelete
  7. Mengundang rindu tu tukar jadi mengundang masalah ler ...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss