Friday, August 14, 2009

♥♥ FESKUM ♥♥

Bermula dari 6 Ogos 2009 hingga 15 Ogos 2009 adalah Minggu Konvokesyen. Jadi bila ada konvokesyen tentu laa ada Pesta Konvo atau FESKUM. Jadi banyak laa gerai² orang² berniaga di sini. So aku dan Meli pun cadang nak pergi. Dari ofis kita orang kena gak laa bawak keta sebab jauh kan walaupun dalam kampus aje.

Weols gerak dalam pukul 1.00 gitu.. nak nyampaikan ke tempat parking leh ambik masa dekat setengah jam sebabnya.. jalan jem giler.. babas.. iye laa taim tu jugak laa para graduan sesi belah petang sampai ngan keluarga masing-masingkan.


Jalan yang jem teruk.. dan padang tempat parking
kereta yang hampir penuh...



Weols park kereta dekat padang yang mmg disediakan berhadapan Fakulti Kejuruteraan untuk para graduan dan keluarga termasuk yang nak pegi pesta konvo. Nak parking pun susah iye laa dah banyak kereta kan..

Jalan² dari satu gerai ke satu gerai..itu tak abis nak rayau.. sebab banyak lagi kat sebelah atas tak sempat nak pegi.. lagi pun masa tuh cuaca dah gelap. Aku sempat laa beli brooch, tudung dan beli makanan dan air. Meli pun beli bag yang cantik dan boleh jugak dikatakan harganya berpatutan.


Gerai yang menjual brooch dan cantik² hingga rambang
mata..dan juga..murahhh...


/>
Ini ada brooch yang aku sempat beli...


Aku di gerai brooch..sempat gak laa posingg..kejap


Di UC travel jugak boleh beli tiket Transnational... antara
kemudahan untuk student disediakan selain dari tiket kapalterbang..



Meli sempat membelek² tudung yang dijual disitu..


Ramai jugak orang..yang datang..walaupun tgh wabak
H1N1..skrg nie..


Dah selesai aku folo Meli ke UC Travel kat Kompleks Perdana Siswa sebab dia kata nak ambik itinery..lepas tu weols gerak balik ofis.. Sampai kat ofis lebih kurang dekat kul 2.45 petang.. sib baik boss tak de..hehehe..

Di UC Travel...di Kompleks Perdana Siswa


Aku, Meli, Haziq dan Mariana.. Wani plak tolong ambik gambar...hehehhe

Pada petang itu.. Wani plak bawak anak dia Haziq....ke ofis..Sempat laa berposing ngan si kecik yang comey ini..


8 comments:

  1. amboi rinna..byk borong brooch ye. Takkan tunjuk beli brooch aje..kain ke tudung ke..mana dia?? hehe..

    Tp kalo ada konvo..mesti ada pesta jualan cenggini kan..best2!

    ReplyDelete
  2. hehehe Alona.. bukan tak nak tunjuk..tak sempat nak ambik gambonya.. :)

    ReplyDelete
  3. beshhnye,kalo ade konvo,mesti ade pesta konvo kan,time nielah nak mengeluarkan duit,sukee la tgk brooch yg besar2x tue,sukeee sgt

    ReplyDelete
  4. beraya la sis gan brooch baru.... cantik2..

    ReplyDelete
  5. beraya la sis gan brooch baru.... cantik2..

    ReplyDelete
  6. Waa .. banyak nyer brooch. memang rambang mata ler! Sonok gi sopping yer ...

    ReplyDelete
  7. kalau ada pesta convo mesti ada jual2 cam gini. kat sini ida pon dok terjah pesta convo kat UTM skudai best2 kan.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss