Friday, September 18, 2009

♥♥ Apa Citer Yer ♥♥

Sampul bersama duit raya yang aku terima....


Hmm.. sekejap jer.. dah hari Jumaat. Hari ni ofis aku half day so keje sampai kul 12.45 jer. Hubby plak hari ni MC. Kesian dia sebab semalam dia sakit gigi. Malam tadi pergi laa ke klinik. Mula² tuh fikir nak cabut jer.. tapi tak jadi so doktor bagi ubat jer. Dapat 2 jenis antibiotik dan ubat tahan sakit. Pagi tadi tanya dia sihat tak. Hubby kata dah okey laa sikit..so dia hantar aku ke ofis pagi ini.

Semalam sempat pack baju anak dan hubby masuk bag cuma baju aku je belum pack lagik. Lepas sahur tadi sementara menunggu nak solat subuh.. sempat laa aku memasukan duit² raya dalam sampul duit untuk diagihkan nanti...

Ingat balik dari ofis hari nie..nak wat sopping last minit nie.. hehehe saje je suka² jalan². Weols plan nak balik kampung esok. Insyallah.

Sekarang ini mood nak keje pun dah tak de.. nunggu masa nak balik aje..nie hehehe. Okey laa sekali lagi aku ingin mengucapkan 'Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin". Aku pun akan bercuti raya dari seminggu dan akan kembali bertugas semula pada hari Isnin. Insyallah. Pas tuh boleh citer pasa raya pulak...

5 comments:

  1. bestnyer ada half day....jeles ni....
    aku gak kene menenggek kat opis ni...

    berhati2 di jalan raya yer...

    ReplyDelete
  2. sy pn bli sampul rupa duit tu gak, kt metro point kjg..mahal kn??
    sampul upin ipin pn bli..nk ks kt bebudak...huhu..
    btw slmt hr raya ye kak..maaf zahir batin ^_^

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri & Selamat Bercuti dari IMCurtain.com

    p/s: Join our blogging community and spread your words there! Social Blogger Community

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya,maaf zahir batin dari ninie & zaid.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss