Monday, November 02, 2009

♥♥ Sedapnya Makan ♥♥

Hari Sabtu lepas..pagi tuh hujan lebat.. ingatkan nak hantar laa anak aku pergi sekolah dia sebab pagi tuh kat sekolah dia ada wat lumba jalan kaki. Tapi sebab hujan tak jadi laa keluar.

Tengahari tuh lepas solat zohor, ikut laa hubby gi kedai kereta. Nak servis kereta, tukar minyak hitam dan lain-lain. Sementara tunggu kereta diservis, gi laa makan rojak ngan cendol kat sebelah kedai kereta.. tuh.

Posing ler sambil minum cendol.. hehehe


Minum cendol sambil nunggu rojaknya sampai..


Hmm..sedapnya rojak ngan sotong kering..


Manis tul cendolnya..sedappp..


Balik dari kedai kereta, aku pergi ikut makcik aku ke rumah jiran dia depan rumah. Ada wat makan² sikit. Aku makan lontong ngan nasi impit jer.. iyelah kang tak makan kata laak tak sudi.. Jiran makcik aku tuh katanya masa raya hari tuh tak sempat nak wat open house tuh yang dia buat jugak hari sabtu..tuh. Kenyang aku sampai malam. Hubby tak ikut sebab dia ada hal kat Damansara... Dekat kul 9.30 baru dia sampai rumah.


3 comments:

  1. Salam rina....
    Dah lama rasanya tak minum cendol .....tentu best kan...rojak pun umphhhh...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss