Thursday, December 03, 2009

♥♥ Aksi Anak Ku ♥♥

Tarikh : 26 November 2009

Pada hari ni.. sehari sebelum menyambut Hari Raya Aidil Adha... anak ku ikut hubby ku ke tempat kerjanya.. iyelah dah aku dan hubby tak cuti kan. Mula-mula memang aku mintak hubby aku cuti.... tapi hubby aku cakap kat ofis dia tak ramai yang bekerja.. Hubby aku bawa laptop dia ke ofis..so boleh laa anak aku layan game kat Laptop dan hubby wat keje dia laa.. Nie ada gambar aksi anak ku didalam bilik ofis hubby aku..



Layan game ngan penuh khusyuk...







Amboi.. siap letak kaki atas meja .. ades.. kan main lagik dia..







Tengahari dah lapar.. hubby bawak gi cafe makan...Amboi licin..



Sempat lagik posing sebelum makan..



4 comments:

  1. Rinna...leya pun sama kalau kene keje ari ahad terpaksa la bawak anak gi keje malas pulak nak hantar kat umah baby sitter takut diorang nak berehat....

    Rinna bila nak tambah lagi tu...

    ReplyDelete
  2. seronok ler itu budak aaa. kecik2 sudah ada gaya dan ada tanjak mcm boss ler..

    psst; lupa ler nama anak manja rinna ni...haikal ke? hehe..sori, lepas2 ni kena catit ler bg ingat, ngeh2

    ReplyDelete
  3. budak2 memang suka sgt kalau gi opis kita kan rinna ..

    anak2 ieda kalau pergi x nak balik .. esok nak dtg layie .. huhuhu
    mcm2 perangai budak2 nieh .. apa yg bestnya duk opis x tahulahhh

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss