Tuesday, December 22, 2009

♥♥ UniKL-BMI Family Day - Prt 3♥♥

Hari : Sabtu
Tarikh : 12 Disember 2009

Hmm..lepas telematch pagi tuh.. anak² pergi mandi kolam pulak.. lepas itu weols makan tengahari... Lepas makan tengahari.. balik ke bilik.. sebab sebelah petangnya tak de apa² aktiviti.. Weols apa lagik..layan tido ler...hehehe..

Pada pukul 8 malam pulak.. kira 'grand BBQ dinner' laa pulak.. Byk makanan yang disediakan. Ada jugak laa lucky draw.. Setiap staf dapat voucher RM70 sebagai 'door-gift'. Kira ok laa nanti boleh beli barang kan Jaya Jusco. Masa makan malam tuh tak byk gambar yang diambil sebab anak aku buat perangai plak.. Eeeii sabor je laaa..



Bergambar sebelum makannn....



Posing jgn tak posinggg...hehehe




Hari : Ahad
Tarikh : 13 Disember 2009


Pagi tuh weols turun sarapan lebih kurang pukul 8.30 pagi dan lepas itu balik semula ke bilik utk berkemas pakaian dan weols check-out dalam pukul 11 pagi. Iye laa sebab perjalan jauhkan. Balik tuh weols naik feri untuk ke Butterworth sebab masa datang weols dah melalui jambatan.

Weols singgah solat kat R & R Sg Perak dan sempat laa membeli buah Jambu Merah dan Jambu Batu.. Mula² ingat nak makan aje kat situ tapi teringatkan mee kari kat Hentian Ulu Bernam tak jadi makan kat situ.. Jadi weols berhenti lagik kat Ulu Bernam dapat laa makan Mee Kari.. :)... Sampai di rumah pada pukul 8 malam... dan hari Isnin tuh pulak aku cutiii....dapat laa berehat sehari...




Sempat lagi bergambar depan pintu bilik...



Bergambar di atas feri...



Hmm..seronok sungguh hari keluarga di Penang.. kiranya ini adalah kali ke 2 aku sampai di Penang.. Insyallah kalau ada rezeki dan kesempatan akan ke sana lagik...



3 comments:

  1. mak aii mmg berbaloi2 nak2 part dpt food gift JJ voucher hehe

    ReplyDelete
  2. wah seronok sis kt sana.. byk xtvt.

    ReplyDelete
  3. naik feri keta kena beratur panjang tak ari tu?? hehe..
    Selalunya...nak ke pulau aje yg jem. Baik jambatan mau pun feri...sama je ler. Kalo arah balik tanah besar..ok kot??

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss