Monday, January 25, 2010

Apa Yang Aku Baca...


Cuti hujung minggu yang lepas ini aku tidak ke mana² hanya di rumah saja sambil membaca novel Kasih Tercipta.. aku nie kalau dapat novel.. ikss tak sah kalau tak abis kan cepat. Novel ini Cik Melli yang pinjamkan kat aku.. iye laa... aku nie minat membaca novel tapi hubby aku tak suka sgt kalau aku beli novel..sebab dia tau isteri dia nie kalau dapat novel sure dah tak kisah wat benda² lain dah..hehehe..

Aku tak reti laa nak ulas balik apa yang aku baca.. kalau korang nak tau.. korang beli laa yer..hihihii... tapi ceritanya memang best ada sedih dan juga happy ending.. itu yg penting.. :)


3 comments:

  1. Kalau dah start baca novel memang leka kan :-)

    ReplyDelete
  2. btul..btul..btul..:P
    saya pon dah lame x layan novel neh..ingat nak pg cari pasni..

    ReplyDelete
  3. bagusnyer rajin baca...aku ni maless betul...kalu magazine rajin sbb leh tngk gambo...hehe

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss