Monday, January 18, 2010

Hi Tea Di Rumah Boss

16 Januari 2010 (Sabtu)

Hari ini hari utk berkemas2, membasuh baju dan wat le apa² yang patut. Lepas Maghrib aku kuar le kejap ke Setapak sebab nak jemput mak aku kat Flat. Pas tuh singgah ler gi makan² Azila Tomyam. Aku oder nasi goreng kampung ngan air fresh oren, mak aku ngan nasi goreng ayam & air carrot susu, hubby ngan nasi goreng ikan masin dan neslo ais ngan tomyam campur. Anak aku cuma makan sikit jerk sebab sebelum ke ambik mak aku dia dah makan burger double..



17 Januari 2010 (Ahad)

Aku dapat jemputan dari boss aku sebab dia wat 'house warming'. Aku gi lepas solat Zohor dalam pukul 2.45 petang. Lagi pun jemputan makannya dari pukul 3 ptg hingga 6 ptg, kira Hi Tea laa... Aku gi sekeluarga jerk.. Sampai kat umah boss dalam pukul 3.30 petang. Rumah dia kat Subang Bestari.. alaa dekat jugak laa ngan Terminal 3, Subang. Aku sampai kat situ jumpa ngan member² aku yang jugak baru sampai. Makanan yang disediakan.. ada ayam & kambing panggang, yong taufoo, nasi dagang, kuih², air dan buah²an. Ramai jugak laa yang dtg.. sampai ada yang tak cukup tempat duduk.. Aku balik dalam pukul 4.30 ptg sebab anak aku tuh mana leh duduk lama² kalau gi umah orang.. dia cepat boring.


Gambar wajib tayangg...


Ahakss..gini laa kalau dah jadi.. blogger tegar nie..
wat muka tak malu jerk bergambar kat majlis org..
sebab tak de org..yang bergambar kecuali aku..ahakasss..


Aku dan ofismate..Kak Bitah..


Sempat lagik tuh.. bergambar kat tengah jalan..
sib baik tak de byk keta.. ikss.. saja nak ambik
pemandangan umah boss aku..tuh

Lepas ke rumah boss, aku gi ke Jusco, Alpha Angel kat Wangsa Maju. Belikan baju melayu sekolah anak aku.. baju jek.. sebab baju yang beli hari tuh..kainnya senang koyak dan cepat rapuh.. jadi belikan baju jerk..

Dari Alpha Angel, aku ke keramat rumah Kak Yang...nak tgk baby Umar Raziq dah masuk sebulan.. kejap jerk.... Aku balik selepas solat Maghrib..



Hmm..gerammnya tgk dak nie.. comeyyy


Tgk dah sebulan..mukanya bolatttt...


Ni si abgnya.. Ahmad Razin.. kecik jekk badannya tapi bijak..
bercakap dah skrg nie..


Hari ini.. hubby aku pergi kursus 'team building' kat resort di Ulu Langat.. hari Rabu baru balik...

8 comments:

  1. salam k.rinna.. lame hjr xtinggal komen kat sini...

    sedapnyer makan2... :D

    ReplyDelete
  2. beesnyer go hi tea...comei sgt baby tu rasa nak picit2 hehe

    ReplyDelete
  3. meriah majlis rumah boss.. mesti bnyk menu yg sedap2..

    comel la baby tu.. bulat.

    ReplyDelete
  4. amboi...baiknya bos Rinna..
    wat hi-tea ajak staff ler..hehe
    Untung rinna dan kawan2..Sapa yg tak gi tu ler yg rugi, hehe..

    ReplyDelete
  5. D, iyer laa..umah baru En. HH

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss