Thursday, February 25, 2010

Makan Di Sri Suria

Jumaat, 19 Februari 2010

Rehat yang panjang pada hari Jumaat hari tuh .. Meli ngajak aku ke Armcorp Mall di PJ. Ana pun ikut sekali.. so weols 3 orang jalan² laa kat AM tuh sambil² cuci² mata tengok baju dan tudung².

Dah penat berjalan.. weols ke Restoren Sri Suria. Weols semua makan Mee Kari.. besar mangkuknya lebih kurang besar mangkuk kat SR. Meli oder wafel aiskrim dan Ana oder ABC. Aku oder air epal.. Hmm sedap jugak makan kat sini.. Kenyang sungguh..

Logo restoren Sri Suria..macam loga KLCC Sri Suria plak kan..
Tengahari tuh ramai betul..kebanyakkan semua pompuan...
maklum laa hari Jumaat..kan..


Wafel Meli yang setengah telah dimakan.. tak sempat nak ambik
gambo sebelum dingap..heheheh


Hmm.. air epal aku..


Nie laa Mee Kari yang weols oder..sedapppp


ABC yang Ana oder.. 3 orang makan pun tak dapat nak abis..kan.. sedap jugak..


Ana...sempat pose makan...hehehe


Tuan blog nak enterprem jugak..heheheh


Meli sambil menjamu wefel..nya..


Amboi Ana.. manjanya..dia siap disuap lagik..



4 comments:

  1. bessnyer tmpat makan ni ni yg teruja tngk wafel & ice krim pastu mee kari lg sedapnyer hehe

    ReplyDelete
  2. not badlah sis tempat dia..mee kari tu nmpk sedap sgt..

    ReplyDelete
  3. nyum.. nyum... rajin nyer korang gi terjah makan makan tu...

    Kalo aku dekat nak gak join sekali. ( tak malu nyer)

    ReplyDelete
  4. hoho..seronoknya gi kuar makan2..
    Kalo den...tak meraso ler nak gi makan kat sini, hehe. Kalo masuk situ, mesti jakuin punya..
    Ntah ler..mcm dh ketinggalan zaman sgt ler kalo masuk KL skang ni, hehe

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss