Wednesday, April 21, 2010

Arabian Night...

Sabtu, 17 April 2010


Aku telah diajak oleh hubbyku untuk ke Majlis Pra-Graduation Dinner untuk UNIKL BMI. Itu pun hari Jumaat petang baru laa dia bagi tau ada dinner pada hari ini (Sabtu). Oleh kerana diberitahu last minit aku pun tak de laa prepare baju untuk mengikut tema pada malam itu. Jadi pakai aje laa baju apa yang ada... Hubby aku pun cuma pakai baju batik je laa.. dia pun tak kisah sangat nak ikut² tema bagai nie.. Mula² tuh hubby ajak aku pergi awal sikit.. aku kata tak nak pergi awal.. lagi pun nak lepak kat mana kan.. jadi lepas Maghrib baru laa weols kuar dari rumah dalam pukul 7.45 malam gitu.

Nasib baik jalan tak berapa nak jem..dan alhamdullillah weols sampai kat Saloma Bistro dalam pukul 8.15 malam. Sampai aje di sambut oleh Firaun... dan dayang² yang bertutup muka dia orang.... Dia orang berpakaian mengikut Tema iaitu Arabian Night.. tapi kebanyakkan yang ikut tema tuh semuanya..AJK saja..dan ada jugak student yang sporting pun ada gak datang ikut tema jugak... Dinner ini dianjurkan sempena Gradution dia orang yang akan berlangsung bulan Oktober nanti.. Aku tanya laa hubby napa buat awal sangat.. hubby aku cakap iye laa nanti kalau buat lambat sapa nak handle dan organise program untuk makan malam nie.. Iye student.... dia orangkan bz ngan study dan exam yang akan datang...jadi tu pasal di awalkan bulan April nie.. Lagipun semua program pada malam tuh diuruskan sendiri oleh student dan hubby aku sebagai penasihat aje..untuk mereka semua...

Acara bermula dalam pukul 8.30 malam.. dengan ucapan alu-aluan oleh Program Manager dan juga Timbalan Presiden UniKL iaitu Prof. Abu Talib.. Lepas ucapan tuh.. apa lagi.. gi laa makan.. Ada macam² lauk pauk, kuih muih... kek, buah.. wafer dan kuih cucur bawang pun ada di goreng kat situ jugak..

Sambil makan² tuh dia orang wat cabutan bertuah dan juga penyampaian hadiah untuk pakaian yang tercantik... Pas tuh ada laa persembahan nyanyian oleh student dan jugak dari JD.. kalau korang tgk Raja Lawak 4 mesti korang ingat JD.. suara dia sedap jugak bila nyanyi.. Selesai majlis.. ada plak sesi bergambar dengan student² nie semua... Majlis makan malam nie berakhir dalam pukul 11 malam...

Korang layan je laa gambar yang sempat dirakamkan pada malam itu...

Aku dan KakYong, Sabrina.. dan Firaun.....

Salah sorang student yang nyanyi..sedap gak sore
budak nie.. dua orang Firaun nie naik pentas nak
bagi bunga.. laa plak...heheh

Aku duduk semeja ngan Kak Yong.. sebab tak nak
duduk ngan hubby dia duduk meja VIP..
dah tu semuanya lelaki jer...

Hubby aku sampaikan pemenang cabutan nombor
bertuah pada malam tuh...

Hubbyku dengan AJK .. program..

JD sedang mendendangkan lagu

MC pada malam tuh...

Aku dan staf BMI

Sempat posing depan gambar SALOMA

Hubbyku yang tercinta..suka bergambar jugak...

Aku pun posing laa jugak.. bukan selalu dpt
bergambar kat sini kan...

Aku dan Hubby...

4 comments:

  1. bessnyer dpt p dinner camni mesti happeningkan hehe

    ReplyDelete
  2. best tul dpt gi dinner2 ni. Haikal kena tinggal la ye, hehe..

    Hmm..susah gak ek kalo dpt tema arabic nite ni..huhu

    ReplyDelete
  3. dee pun x pernah lg makan kt saloma bistro..mcm best je..hehehe..

    ReplyDelete
  4. huhuh
    helooo
    kalo i bole tnyerr. mne laki21 dlm pic tuh cari bju tuk tema arabb ekk? lagi21 yg pkai firaun n aladin tuh. i need ti noee... bcz got noe idea na cari kat mner. huhu mcehhh

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss