Thursday, April 08, 2010

Setahun Telah Berlalu...




Hari ini genap laa blog aku berumur setahun.

Happy Birthday to My Blog..

Macam tak sangka plak.. dah setahun masa berlalu sejak aku mula² berjinak² berblogging di alam maya ini. Banyak jugak laa cerita² yang sempat dipaparkan di sini.. Yang bagusnya bila berblogging ini.. dapat laa balik baca N3 kita yang lepas² dengan segala aktiviti yang menarik. Kalau tanpa blog ini.. mungkin senanglaa lupa apa aje cerita yang berlaku.

Tapi tu laa sejak dua menjak nie.. sifat kemalasan telah melanda.. kadang² byk N3 yang lambat di uploadkan.. Aku akan cuba update blog aku walaupun lambat tapi rasa sayang plak kalau tak update atau terbiar lama.. kan..

Pada teman² dan silent reader aku yang sudi singgah di sini.. terima kasih...diucapkan..


6 comments:

  1. selamat ulang tahun sayang....cewah nyanyi pulak, hehehe!!

    ReplyDelete
  2. waaa congratz sis..setaun sudaa kann..hehe..
    keep up blogging ^_^

    ReplyDelete
  3. Blog pun sambut birthday ye.nak sikit kek boleh? kwang kwang

    ReplyDelete
  4. tahniah beb keep blogging taw hehe

    ReplyDelete
  5. huhu..blog rin sambut besday tak jemput pun blog sy dtg sekali makan kek..hoho..

    Tu ler kan..naper ler skang ni tahap malas update ni terlampau betul.
    Padahal bkn takde citer..bkn takde gambar..

    Nak kata ngadap fesbuk sesaje tu takde gak..naper ntah..

    ReplyDelete
  6. hapi anniversary sis.. teruskn berblogging.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss