Monday, May 17, 2010

Aduhaiii SHAHIR..


Kredit Shahir AF8 Fanpage

Tahniah Shahir kerana berjaya melangkahkan kaki ke final AF8.  Seronok tengok Shahir perform pada malam konsert ke 9.  Kiranya.. tak sia² laa peminat² mengundi untuk dia.. kerana persembahannya yang menarik pada malam tuh..  Yang aku tak leh lupa ngan gelek si Shahir nie.. adess sabo je laaa..heheheh.



Pada malam Debaran semalam Ain terpaksa meninggalkan AF.  Aku memang berharap sangat kalau dia dapat masuk final tapi nak wat cam na kan.. dah vote dia malam tadi kurang sikit jer dari Maulana...

Aku mula meminati nyayian Shahir masa dia menyanyikan lagu Anggapanmu versi Shahir sendiri.. memang sedap..dia bawa lagu tuh cam lagu tuh dia yang punya...




Aku berharap Shahir dapat buat yang lebih bagus lagi di malam konsert final nanti dan kalau boleh jadi Juara AF8 ini..kalau ada rezeki laa.. heheh sebab Adira pun pencabar dia yang terdekat dan berkemungkinan boleh juga menjadi Juara juga.. Che Ahmad Hoi! Hoi! Hoi!...


Pada yang minat Shahir boleh juga ke website ini SHAHIRFC

9 comments:

  1. x tngok pn semlm..ain kuar ke? ptutnye si iwan tu kuar..hehehe

    shahir best!

    ReplyDelete
  2. alooo..melepas semalam tak tgk, ain kuar?? ciannyer sedap la suara dia, yess shahir lepas! :)

    ReplyDelete
  3. aah terlepas jugak .. katanya shahir nyanyi sedap .. huhuhu

    cian kat ain terkeluar .. suara dia not that bad .. ermm daus sepatutnya kuar .. hehe

    ReplyDelete
  4. minat shahir sbb dia ensem eh..hahaha..

    ReplyDelete
  5. amboi kak, melayan AF minat SHAHIR he..kite xtgk pun konsert tak tgk semalam pun xtgk...

    ReplyDelete
  6. hajar pun sokong shahir + adira...

    tp lebih berharap shahir jadi juara AF8 ni... shahir hencem... lalala...

    tp ingatkan Ain dpt masuk final tp terkeluar la plak... sian dier... suara sedap...

    ReplyDelete
  7. rinn;
    sy sebenarnya tak ikut AF tahun ni..ntah naper..nampak mcm bosan aje peserta2nya.
    Tp masa mula2 konsert tu..suka kat Shahir ler...sbb...sbb dia org Perak..(walaupun sy bkn org perak..tp dok perak..haha)

    Tp mmg tak ikut pun diari ke, konsert ke..
    Kalo tengok pun sebab tertengok!!! haha..

    Hmm..harap2 Shahir ler menang ler psl tak suka ler ngan vokal Adira..kasar vokal dia. Best lagi vokal Ain..
    Tu pd pandangan sy ler..sbb mmg tak ikut gitu2 aje..

    ReplyDelete
  8. suker gan suara shahir.. suara jantan.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss