Thursday, May 27, 2010

Semalam Kannnn...

Semalam kan.. macam mimpi ler plak.. adess.. sabo je laa..

Tepat pukul 12.30 tengahari.. aku, Meli dan Molly..weols pergi ke
Laundry Bar di The Curve Damansara.. Aku sebenarnya
tak de plan pun nak gi mana² tengahari tuh.. tiba² jumpa plak
Meli kat Ladies.. dia pun bagi tau nak gi The Curve..
dia tanya nak gi tak..??  Mula² tuh rasa cam tak nak pegi..tau..
tapi iye laa peluang kan nak tgk lelaki idaman malaya
yang terbaru nie..  hehehe..  sapa lagi kalau bukan 
Che Ahmad Hoi! Hoi! Hoi! tuh.. si Shahir..
Jadi aku pun ikut laa dia orang.. 

Laudry Bar, The Curve

Sampai kat The Curve dalam pukul 1 tengahari 
nasib baik jalan nak ke sana tuh tak jem sgt..
Bila weols sampai budak² AF nie sedang
sain autograph laa... Weols nie tengok dari jauh je dulu..

Kat situ sedang di adakan pelancaran Album AF8 Hits..
Aku tak beli pun album nie dah download je dari internet 
dapat gak version studio.. heheheheh
Ramai gak laa press yang datang wat sidang media..
dan juga rakaman Trek Selebriti ngan Farish..



Kredit Shahir AF8

Pompuan yang pakai jaket putih nie laa yang dok 
usung Shahir ke sana sini.. tak dapat laa peminat nak  
bergambar sangat ngan si Shahir..nie..

Weols ada kat situ pun sampai kul 2 jerk.. iye laa nak kena
laa masuk keja kan..heheh.. tapi dapat laa..tengok
Shahir secara dekat.. :))

Terubat gak laa.. tak dapat bergambar ngan 
Shahir..ngan Adira pun boleh laaa..


Aduhaii jelesnyaa..teman.. masa nie.. Shahir sedang 
di tarik oleh orang Astro.. Sempat plak Cik Meli
ngan selamba  stop Shahir.. aku pun apa lagi.. 
cepat² laa snap gambar nie.. walaupun dlm tergesa²
 sikit laa terlolap.. nie guna kamera 
handpon je nie.. tu yang gambar tak berapa 
cantik sangat.. iye laa tak plan pun
nak gi ke situ.. :)) 

Den Pun Boleh!!.. Ngan Iwan pun..jadi gak.. iye laa.. 
sebelum Shahir kan aku sokong Iwan.. 

Che Ahmad.. Shahir.. 


Shahir dan semua bintang² AF.. 

Nak tengok gambar yang lain sekitar majlis pelancaran
leh tgk kat FB....  Aku dah dengar semua lagu-lagu
baru dalam Album AF8 Hits ini..
Semua lagu²nya sedap je di pendengaran aku..
so boleh layaansss..lagu² dari KRU nie.. betuah
budak² ini dapat lagu dari KRU...

3 comments:

  1. wah..kemain rinna & the gang eh..dpt amik pic ngan budak2 af8 lg..hehehe..

    ReplyDelete
  2. ala sis naper tak kasik taw I pun minat kat shahir ni....lagu single dia ari2 dgr hehe

    ReplyDelete
  3. owh...minat sunggoh rinn kat budak af ni. bertuah ler dorang. kalo ler ada ramai org mcm sy tak layan af..abes ler..ngee

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss