Thursday, July 08, 2010

Award & Tag Aku Untuk Tahun Ini..


Wahh.. bestnya.. aku dpt Tag dan Award ini.. 
TQ Posh.. 

Rasanyaa.. ini laa yang pertama untuk tahun ini.. dah lama
rasanya..tak Tag ini.. Oleh sebab aku free ni
aku jawab laa Tag ini..


1) Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni
Okey kat sini aku nak beri pujian kepada 
orang yang Tag aku.. iaitu Posh.  Aku kiranya
wajib laa terjah blog dia nie sebab suka
sangat.. iye laa dia nie rajin update blog, pas
tu plak suka cerita jalan² cari makan dia, 
pakaian yang dia beli dan macam² lagi laaa, 
kiranya.. banyak perkara jugak laa yang
dia rajin cerita..dan suka sangat bergambar
hehehehe...

2) Sila beri award kepada 10 blogger yang lain 
Sapa yer aku nak Tag nie.. rasanya..
dah ramai best blog yang aku ikuti dah
 buat kut Tag ini.. 

2) Sila beri award kepada 10 blogger yang lain 
Aku tak Tag sapa²
cam na bagi tau.. hehehe

4) Bagaimana anda boleh digelar blog 
yg best and great
Yang ini tak reti laa nak komen..
nak kata blog aku best & great 
tuh rasanya byk lagi 
blog yang lebih menarik kut..
dari blog aku nie.. :) 

3 comments:

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss