Tuesday, August 10, 2010

Jamuan Menyambut Puasa

Isnin, 9 Ogos 2010
Sempena nak menyambut puasa nie.. Aku organise kan laa makan² kat bahagian aku nie.. Hari tuh dah buat untuk jabatan.. ini kira untuk bahagian aku sahaja.. bahagian elektrik & mekanikal..  Makanan yang selalunya aku order dari Gombak mari.. adalah Nasi Ujan Panas.. ngan lauk Ayam Masak Merah, Dalca, Daging Rendang Hitam, Jelatah, Buah dan Air Sirap.  Side orders plak aku oder puding karemel dan pengat pisang... Alhamdullilah kenyang sungguh pewut.. dan makanan pun just nice.. cukup² utk semua staf...

Pengat Pisang, Puding Karemel dan 
Nasi Ujan Panas dan lauk2nya.

Sejak ofis aku nie diubahsuai.. tempat pantry weols dah tak de
 jadi.. weols letak meja je laa kat lorong tengah 
jalan tuh.. jadi laa..

Hmm..nie laa makanan yang aku ambil.. 

Bergambar ngan Kak Bitah..

3 comments:

  1. wah ni baru betul2 nak sambut ramadhan...salam ramadhan yer

    ReplyDelete
  2. makanannya sungguh menarik.. lagi2 nasi hujan panas tu.. dah lama tak buat..

    ReplyDelete
  3. sedapnya..acara makan2 before puasa eh..lps ni acara makan2 lepas raya lak kan? hehehe..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss