Wednesday, September 08, 2010

Server Down Dan Ke Jalan TAR

Selasa, 7 September 2010

Dalam pukul 10 pagi,aku dah tak boleh dah nak surf internet. Mula² tuh ingatkan server down kejap aje.. rupa²nya ada berlaku kebakaran kecil kat PTM. Sistem UPS yang dipasang telah terbakar..

Turun laa boss2 besar ke PTM nak tengok apa yang berlaku termasuk laa boss aku dengan semua chargeman ke tempat kejadian. Balik² dari PTM terus kena wat report sebab nak kena hantar kat TNC.

Jadi semalam seharian laa server down. Boringnyaaa.. Dah laa nak wat keje dah tak de mood maklum laa mood raya dah melanda nie..

Untuk menghilangkan boring tengok laa video² yang di download dalam pc nie.. sambil² tu tengok² laa jugak gambar² lama... hehehe teruk kan.. keje ada tapi tuh laa.. rasa malas plak.. makan gaji buta tul aku nie..heheheh sedar gak diri nie.. 

Nie laa UPS yg terbako tuh.. 
(gambar nie cilok dari laporan boss aku ler..heheheh)


Balik dari keje semalam.. aku dan hubby sekali lagik ke jalan TAR..perrgghhh punya laa jem jalan.. tapi seronok..heheheh..meredah..jem tuh..hahahaha..

Aku sempat laa beli anak tudung, beli sehelai T'shirt untuk anak bujang aku, beli kasut untuk aku.. carik gak sandal utk hubby tapi sayang tak de saiz plak..dah abis stok..ciann..diaa.. dan ada laa barang² lain lagi..

Weols berbuka minum air jerk.. pas tuh gi solat kat Masji India..tuh.. lepas solat baru laa weols pergi cari tempat makan.. dah abis makan balik laa.. badan pun dah kenyangg.. 

Keadaan di Masjid India sebelah malam lagi meriah.. lagi ramai yang datang.. makin sesak laa jalan..

3 comments:

  1. soping2 lagi selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  2. syioknye shopping sakan :D
    makin nak malam raya makin rancak org beli belah :)

    best regards,
    wawa~*
    SecretWhisper.net

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss