Thursday, September 02, 2010

Shopping Raya Lagi

Isnin, 30 Ogos 2010
Lepas pejabat.. aku dan hubby ke jalan TAR.. Jalan² kat situ plak..
Kali ini shopping pakaian untuk hubby aku plak.. 
Aku pun sempat laa beli tudung 
beberapa helai...

Sebelum tuh aku ke Habib Jewel sebab nak paterikan 
balik rantai aku yang putus hari tuh.. Sib baik la tak mahal
 sangat dalam RM30 jer.

Masa berbuka plak, weols cuma minum air jer dulu.. nak carik
tempat berbuka semuanya dah penuh...

Dah abis membeli belah baru laa weols pergi makan plak.. 
Lepas makan weols pun balik ler..dan sampai kat umah 
dalam pukul 10.30 malam 
sebab kena singgah plak kat umah mak ambik anak aku..

Ini belikan sehelai baju untuk bapa mertuaku.. 
dan sehelai lagik utk hubby 

Nie plak baju² raya hubby aku..

Sempat lagik carik bag utk anakku bawa ke sekolah agama..

10 comments:

  1. wahh.. sis dh siap g shopping raya dh.. zana lom lagi.. hihihi.

    ReplyDelete
  2. Wah tak abis2 soping2 lagik sis...ari tu utk hero kecik tu...ni pulak tuk hero besar yer...siap beli tuk pak mertua lagi...menantu solehah gitu...

    ReplyDelete
  3. Zana~ mesti suka gi shopping last2 minit ek.. tapi best kan wat shopping last minit ramai2 org berebut2 nak beli belah

    MDT~ alaa sesekali dating berdua tak salah kan.. bukan apa kalau bawak budak kecik tuh sure..tak dapt nak sopping sgt.. byk naa kerenah nye.. :)

    Eye ~ Kena pergi shopping berperingkat2 sebab kalau pergi sekali harung penat weii.. :)

    ReplyDelete
  4. selagi sempat soping sementara masih lum raya...tp yang tak tahannyer JEM huhu

    ReplyDelete
  5. eh..shopping raya pun ada beli seluar track ke? yg line2 kuning tu..seluar trek hubby rin ke?? hehe..sori kalo silap..ngee

    ReplyDelete
  6. Alona ~ heheheh line2 kuning tuh.. kat lengan baju tshirt kaler kolar merah tuh.. :)

    ReplyDelete
  7. bestnya shopping..dee x gaji lagi..huhuhu..

    ReplyDelete
  8. x tahan ngan jem di atas jalan dan jem di MALL sendiri .. sib baik den dah buat persediaan awal tuk anak2 hehehe

    ReplyDelete
  9. kak rinna murah rezeki belikan baju utk ayah mertua kan???

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss