Monday, October 25, 2010

Cerita Hujung Minggu

Hari Sabtu.. pagi aku masak Nasi Goreng Cili Padi.. Lepas sarapan .. 
kerja-kerja mendobi laa plak.. Hubby bawa anak aku sekali pergi 
potong rambut lepas tuh dia orang gi Giant.. beli game untuk
anak aku.. Sebelah petang ingatkan nak 
berjalan ke Keramat tapi tak jadi laaa plak.. tengok hubby 
cam malas je nak pergi..mungkin penat agaknya..dan dia asik 
ngadap internet jerk.. aku plak
layan novel... dah ngantuk apa lagi.. dah laa
ujan lebat petang  tuh.. hmm..tarik batal Zzzzz ler..

Nasi Goreng Cili Padi yang simple tapi pedas gak.. laaa


Hari Ahad plak.. pagi tuh layan nasi lemak..kenyang sampai tengahari
boring² plak sambung balik baca novel..sampai habis..
Lepas solat Asar ajak hubby aku beli barang dapor sebab
banyak barang dah abis.. So aku ke Care4 Bandar Tun Hussien Onn.
Ingatkan nak beli barang dulu..tapi anak aku nak makan dulu.. 
jadi singgah ler makan kat KFC...
Selesai makan.. baru laa pergi beli barang²...

Sebelah malamnyaa layan plak Festival Filem Malaysia.. 
Tahniah pada Lisa Surihani dan Bront Palare menang
Pelakon Wanita dan Lelaki Terbaik..

Anak aku order 1 box yang ada ketul ayam kecik2 dan kentang goreng

Amboi sukanyaa cik abang aku kalau dpt makan kepci..

Antara barang² yang aku beli...

13 comments:

  1. awalnya dah shopping..eh tak perasan ada FFM

    ReplyDelete
  2. eh eh secara kebetulan lak malam tadi pun weols menshekik kfc tapi kt tesco bkt tinggi klang ler haha

    ReplyDelete
  3. Semalam pun saya pi beli brg dapur gak...tp mlm tu Rinna layan FFM..saya layan Football...Liverpool vs Blackburn....

    ReplyDelete
  4. bess jer tengok nasi goreng tu nampak sedap....monthly soping tu wajib...hehe

    ReplyDelete
  5. urghhh..sodapnya..tambah kalau ada ikan masin..slurpppp

    ReplyDelete
  6. rinn..sy pun suka buat nasik goreng cenggini je..pedas..tp ok gak..utk bakar lemak..kahhh

    erm..nak tanya..gambo rinn taruk kat side bar ni..size brp ek? sbb kalo sy taruk..gambo tu jd lain mcm ler..erm..

    ReplyDelete
  7. salam rinna
    tinggal area mana? i pun slalu ke carrefour BTHO tu

    ReplyDelete
  8. salam...

    urgggg sedapnya terliur sudah,jemput ke sinar raudah ye

    ReplyDelete
  9. Zarin~ saya tinggal kat Tmn Kota Cheras.. :)

    ReplyDelete
  10. kak rin dah tak jauh umah angah angah kalau shopping pon kat sana gak.. hehehe lain kali leh kita jumpa kan???

    ReplyDelete
  11. wah kfc lagi...pebret mia mija tu kak ...ari2 pun boleh makan...he he he...

    menariks la kak nasi goreng ko..tu ko ckp simple tu....tgk meriah jek.....pedas2 baru meletop kak...merah2 mate ...hingus2 mkn gitu heheeheeh

    ReplyDelete
  12. nasi grg simple cenggini mmg sedap kan...hehe..

    wahhh mkn kepci...lapor la plak..

    ReplyDelete
  13. eh2.. bru perasan capt zainin, bmi.. blog wife die upenye..;)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss