Thursday, October 07, 2010

Jamuan Hari Raya Jabatan

Selepas beberapa hari bertungkus lumus untuk melaksanakan Majlis Sambutan Hari Raya untuk Jabatan.. akhirnya.. terlaksana sudah dengan jayanya.. Aku sebagai AJK NADI telah dilantik untuk menempah makanan untuk majlis ini. dan alhamdullillah feedback dari mereka yang hadir mengatakan makanan sangat sedap dan masing-masing mendapat kepuasan.  Makanan untuk jamuan hari ini adalah Nasi Hujan Panas..(nasib baik tak hujan pagi nie)..Daging Rendang, Ayam Masak Merah, Dalca, Jelatah, Laksa, Buah'an dan Air Sirap Limau.  Pihak caterer telah bermurah hati memberi Bubur Kacang Hijau PERCUMA..ehhehe.. sebab aku memang selalu order ngan caterer nie.. so dia bagi laa..hehehe..suka! suka!..  

Majlis yang bermula dari pukul 11 pagi dan berakhir dalam pukul 1 tengahari.  Dah selesai majlis.. siap leh...tapau² makanan lagik.. tak payah laa masak.. hari nie.. hehehe..Korang layann je laa gambar nie yer.. yang sempat aku snapkan.. 

Persiapan sebelum majlis..

Antara tetamu yang hadir.. dan hamper tu plak 
untuk diberi pada staf yang menang sukan

Penghulu NADI sedang memberi ucapan alu-aluan

TNC sedang memberi ucapan

Hmm..sedap Laksa...kuahnya pekat..


Cupcake yang disponser oleh Cik Melli


Makanan yang dihidangkan..




Wani,.Me, Melli dan Izzah


Bersama AJK NADI dan Puan Asura.. MC hari ini..


Ini laa AJK yang bekerja kuat untuk menjayakan majlis ini..


Ada banyak gambar kat FB kalau nak tengok..hehehe.. Adess..badan aku letih betul laa..hari.. lepas nie sure ada Post Mortem plak..dan nak plan insyallah untuk Hari Keluarga Jabatan.. ke mana laa agaknya..yer.. sebab bajet pun tak banyak.. nie..hmm..


10 comments:

  1. opismate dee (lelaki bujang) tgk blog rinna..dia ckp yg pakai baju biru tu dh cun..tp amik gambar mencangkung lak..hahaha..

    bestnyer makan2 free...

    ReplyDelete
  2. Dee~ cakap kat lelaki bujang tuh.. yang baju biru tuh masih anak dara lagik..nak try ker?

    ReplyDelete
  3. dalam banyak2 tu ...cupcake paling mengancam...tapi part tapau lagi best..hihi

    ReplyDelete
  4. bestnya akak meriah jamuan rya jab akak kan....

    tmbh2 tgk laksa n cupcakes tu..hehe

    ReplyDelete
  5. kat sini jugak yg x de jamuan raya..sob..sob.. :(

    ReplyDelete
  6. bestnya..nampak sangat meriahnya majlis ni

    ReplyDelete
  7. kenapa la semakin terliur bila dekat2 akhir syawal ni....lauk semuanya nmpak mengancam apatah lg rina ckp smua puas hati...caterer mana tu

    ReplyDelete
  8. suzie~caterer gombak mari.. mmg biasa uruskan majlis org kawin.. :)

    ReplyDelete
  9. meriahnye kak....seronok tgk hah......kemain hepi masing2 dpt mkan sedap...

    lieya punye bahagin buat mkn2 ari tu ade kureng sikit, sebab tekena sate yg dah busuk kak...ramai lak tu yg sakit perut huhuhu..cian kami kak

    ReplyDelete
  10. sbg org yg dipertanggungjawabkan mengoder makanan...mesti ler rasa risau kalo dpt komplen kata tak sedap, ada yg sakit perut cirit birit..kan...
    tp kalo ramai yg memuji dan takde perkara buruk yg berlaku..aduhaii..leganyaaa.ngee

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss