Wednesday, October 27, 2010

Panas Dan Berasap...

Adess.. apa yang panas dan berasap..tuh..hehehe

Sebenarnya.. semalam tengahari aku 'terjoin' farewell lunch
untuk Fazlinda, ofismate aku dari Bahagian Sivil
yang akan menamatkan perkhidmatan. Jadi dia orang ajak laa
sesapa yang nak join sekali.. So aku kata ok jerk..

Jadi tengahari tuh dalam kul 12 tengahari..kuar awal leer..aku
tumpang keta Kak Asmah ngan  Kak Noraizan.  Rasanya ada laa
dalam 30 orang kut yang join majlis makan² ni.  Seronok kan kalau
makan ramai² gini.. meriah..walaupun majlis perpisahan..

Majlis Perpisahan ini diadakan di Seoul Garden kat Pantai Junction.
Ini kira kali pertama aku ke sini.  Weols makan BBQ/Steambot .
Sedap jugak laa..iye laa bukan selalu pun dapat makan steambot gini.

Lepas makan.. ada plak potong² kek perpisahan dan bergambar 
beramai² wat kenangan.. Sampai kat ofis masa tuh dah dekat kul 2.30 
petang.. Nasib baik bos ok..hehehe..

Deco² di Seoul Garden 

Makanan utk dibakar.. ayam & daging..

Nie plak..  makanan steambotnyaa..

Ada sayur²an telur, mee & meehoon

Haa tuh dia... tengah mengelegak dan berasap²

Semangat tuh nak makan... kira weols ni sampai awal ler..

Posing² control cun dan ayu tuh..hehehe..

Makan² sempat posing.. 

Kek Perpisahan yang disponser oleh Wani

Ini laa Fazlinda..
Moga Faz akan maju jaya..
Dia akan balik kampung keje kat Muar..


Bergambar beramai²

14 comments:

  1. wah bestnye kak bergrill steamboat.....syok tu....lieya tingin nak pegi mkn situ, tapi tu laa....dari ari ke ari dok laa tangguh2 heheheheh.......

    ramai gak yg join kak yeak...meriah tempat tu heheeheeh

    ReplyDelete
  2. bestnye..teringat my farewell lunch kat Kelab golf subang 5 tahun lalu..sob..sob..

    ReplyDelete
  3. mmg meriah la..wpn farewell...

    xpernah gi lg seoul garden..hehh..tah bila la dpt gi..huhu~

    ReplyDelete
  4. meriah... bergril & bersteambot.. dah lama tak bersteambot ni.. rasa teringin pulak

    ReplyDelete
  5. Akak memang tak boleh tahan tengok steamboat.peberet tu.

    ReplyDelete
  6. aduii sedapnyer bnyk variety me pun dah lama tak pi....walaupun sedih makan tetap makan hehe

    ReplyDelete
  7. sukanya steamboat...mcm2 adooo..hehe....

    sedih ttp mkn kan..haha

    ReplyDelete
  8. Majlis perpisahan tak rasa sedih pun kaans.. malahan bertambah meriah dan mencipta kenangan terindah .

    Salam manis and ceriaaa Rinna . :)

    ReplyDelete
  9. sedapnye tengok steamboat tuu..
    salam singgah kak ;)

    ReplyDelete
  10. sis..bestnyer tmpt makan tu... meriah food dia

    ReplyDelete
  11. fuh! terliur tengok semua food2 tuuu... huhuhu...

    ReplyDelete
  12. huhuhu banyaknye menu dia .. mcm2 ada haaa .. kalau ieda x tahu nak makan mana dulu .. steamboot dulu ler hehehehe :)

    ReplyDelete
  13. suka sgt steamboat n grill xyah mkn nasi

    berapa sekapala rinna

    ReplyDelete
  14. wah kak rin bestnyer berjimba2 bersama rakan2

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss