Monday, November 01, 2010

Hubbyku Gi Dinner

Jumaat, 29 Oktober 2010

Hubby aku jemput aku balik awal sikit hari nie..iye laa kalau 
tak selalu tuh dalam pukul 6.30 baru dia sampai.  
Dia ada 'Graduation' dinner untuk raikan student BMI malam nie. 
Dia orang wat dinner ini kat Impiana Hotel..

Huwwaaa aku tak dapat pegi.. sebabnyaa..tak de jemputan 
untuk spouse.. Tapi tak pe gak... tak dapat pegi..iye laa..kalau 
aku pegi tak de geng laa.. Selalu tuh kalau ada Kak Yong baru laa 
best sikit.. Korang layan laa gambar² yang ada nie yer.. 
Tema dia orang 'Back To School'.


Sempat lagik yer posing kat banner tuh..





Siap pakai baju sekolah lagik

Amboi seronok yer bangg bergambar 
ngan anak-anak dara nie.. hehehe



Hubby bergambar ngan Dekan & Lecturer 
bersama student BMI sebelum pulang

11 comments:

  1. seronoknya zaman persekolahan, zaman yang paling indah.kita pun nak dinner cam ni. Rinna pergi tak? kalau pergi , mana gambar Rina Pakai baju sekolah

    ReplyDelete
  2. WAH...best tu kak temanye.....sporting tol yg pakai baju sekolah tu....baju puteri islam pun ade lieya nampak tu hah....mmg happening sungguh laaa hehhehehe.....

    ReplyDelete
  3. Heheheh kan.. best kalau teringat zaman2 dulu masa sekolah..

    Saya tak pegi laa..tak dijemput pun..heheh..hubby je pegi sorang.. :)

    ReplyDelete
  4. Lieya~agaknya budak2 tu masih simpan lagi baju2 zaman sekolah dia org kut atau pun pinjam baju adik2 dia org.. :)

    ReplyDelete
  5. kalau saya dapat tema ni, saya nak pakai baju pengawas sekolah, hihi

    ReplyDelete
  6. wah bestnyer kak dapat mum free lagi tue hehehe

    ReplyDelete
  7. zaman plg sronok adalah zaman skolah, ye dok.. rata2 pun agree ^^

    tp mnarik n sronok lah dpt pakai baju skolah balik camni, hehehehe

    ReplyDelete
  8. bessla theme dia back to school..good idea.tengok uniform muat lagi tak hehe

    ReplyDelete
  9. waa seronoknya dpt gi dinner .. org lelaki nieh jarang suka gi dinner kalau bukan dgn isteri .. kira sporting jugak lah hubby rinna nieh .. :)

    ReplyDelete
  10. zaman sekolahlah kenangan yg terindahkan

    ReplyDelete
  11. fuyooo...mcm budak2 sekolah..haha

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss