Thursday, November 25, 2010

Makan² Lagi

Hari Selasa, 23 November 2010, weols gi ambik
 anak aku dan mak aku kat Setapak.
Jadi on the way balik tuh weols singgah laa makan
 kat  Kg. Baru.  Mula tuh nak makan
kat Shukumuvit, errk betul ke ejaan tuh hentam je laa..
 tengok² tutup plak.  So round², weols
singgah laa kat Restoren Juita.  Makan² biasa jer..cuma 
nak bagi anak aku tuh makan kenyang² sikit 
sebab lepas nie nak kena pantang...

Menunggu makanan dengan penuh sabarrrr...

Air yang weols oder, Tembikai utk Haiqal, 
Carrot Susu utk hubby dan
Belimbing utk aku

Hmm..tak sempat dah nak makan.. anak aku tuh.. Nasi Ayam, 
Nasi Goreng Kampung dan Beehoon KungFu untuk aku

TomYam Campur memang feveret kalau makan² gini


Berselera anak aku makan..


11 comments:

  1. best makan2 dan makan.. sambil berjalan2 kan..

    ReplyDelete
  2. FUH MENU sodap2 kak....tu la kak, kalo gi kg baru tu western die sedap...lupe lak lieya name kedai die...tapi chicken chop die mmg terbaekkk laaaa he he he....

    lieya terliur tgk air buah tu sebenarnye

    ReplyDelete
  3. emm..belum bfast lg ni..

    kebulur tgk makanan sedap2 tu..huhu

    ReplyDelete
  4. Ratu: Kan seronok..bila jln2 dan makan2 heheh...seronok jer.. :)

    Lieya: Mula2 tuh mmg ingat nak makan ciken chop tapi anak plak nak makan nasik..tu yg carik nasik gak laa..

    ReplyDelete
  5. janji makan dgn family .. makan ape punn nampak sedapp kan ..

    tgk anak2 makan pun dan berselera kita :)

    ReplyDelete
  6. Salam jom join UniKL Bloggers de Facebook submit link blog anda dan nyatakan anda dari UniKL mane...blog anda akan autopublish setiap kali anda update blog..tak percaya check this out

    http://www.facebook.com/pages/UniKL-Bloggers/165952636749982

    ReplyDelete
  7. walaupun simple nampak menyelerakan...nak cari tomyamlaaa hehe

    ReplyDelete
  8. Tomyam memang peberet akak.carrot susu pun sama.

    ReplyDelete
  9. apa sahaja untukmu anak..hihi..kdg² tgk bdk mkn mmg menyelerakan kan =)

    ReplyDelete
  10. berpantang utk tuttut ye kak rin??? ehehe!

    ReplyDelete
  11. aduhai...gambar2 makanan sedap2 ni ler yg buat air liur kena telan beriya-riya ni..hehe.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss