Wednesday, November 03, 2010

Terima Kasih Nuffnang

Syukurrr..alhamdullillah akhirnya.. 2 hari lepas dapat
juga aku cek dari nuffnang setelah setahun lebih
berblogging. Aku belum lagi terfikir nak beli apa ngan
duit ini.. belum bank-in pun lagi.

Aku sepatutnya terima cek nie bulan lepas tapi sebab masa
aku register nama aku dulu aku tak letak 'binti' kat
Profile Name jadi masa aku nak cash-out aku nye
request kena reject ler.. Jadi aku kena email kat nuffnang
untuk betul kan nama kat Profile.

Jadi TERIMA KASIH Nuffnang.. Jangan lupa bagi
BE banyak² yer.
dan
TERIMA KASIH pada teman² yang sudi singgah di
blog aku ini dan yang tolong up kan 
trafik kat sini.



20 comments:

  1. wow tahniah keep blogging yer....leh banjer KFC hehe

    ReplyDelete
  2. setahun lebih baru cash outkan..mcm dee lah..lepas je cash out tu..baru dia jalan laju sket..hehehe..

    congrats rinna!!

    ReplyDelete
  3. dah nak masuk 2 tahun berblogging, belum cash out kan pun, nak peram lagi

    ReplyDelete
  4. Wahhh!! syok nyerrr!! kak rinna jgn lufer open table yerr!! hehehhe!

    ReplyDelete
  5. Rinna tahniah , mesti beriban-ribankan.lepas ni boleh belanja family.

    ReplyDelete
  6. tahniah kak rinna...wah lepas setahun baru cash out...sure byk tuuuu.....tula kan kak, sonok berblog ni ....citer2 duit pun masuk....lieya pun nak keluarkan nie....tapi payee name lak salah...tgu dieorg respon tuk betolkan payee name tu ....

    tahniah kak...mlm ni leh mkn busat lah!~

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah....

    sy pun baru sekali cash out... ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    SALAH NOMBOR

    ReplyDelete
  8. Bestnya..sana sini orang cerita pasal cheque nuffnang..saya belum pernah merasa lagi

    ReplyDelete
  9. akak, nak letak binti tu kat mana?
    Payee Name (Full Name)?
    or Surname?
    I pun problem gak nih..

    ReplyDelete
  10. Posh/Dee/Ratu~ TQ heheh baru nak merasa

    Shibam~ waah sure riban2 tuh..dah 2th blogging.. cepat cashout..hehehe..

    Ina Mail~belanja family tu semestinya

    dla/Myra ~ TQ

    Lieya ~ Ohh Lieya pun ada masalah Payee yer.. ok tak pe sabar nanti dpat laa tuh

    Nabila ~ wah dah merasa laa duit nuff

    Rizz ~ tak per plan2 kayuh insyallah nanti dapat ler..tuh :)

    ReplyDelete
  11. tahniah kak....bila nk banjer sy ni..hehe

    ReplyDelete
  12. wah bestnyer leh la belanja nasi lemak 1 pun jadi lah hehhee

    ReplyDelete
  13. alaa..jumlah dirahsiakan laa..
    rinna ni seorang perahsia jgk ye, ngee..

    Alhamdulillah, rezeki haikal ler tu.

    ReplyDelete
  14. Zura ~ TQ yer

    Angah ~ Owwh nak nasi lemak meh dtg jumpa akak yer..

    Alona~ alaa nak tunjuk malu laa bukan banyak pun.. hehehe

    ReplyDelete
  15. tahniah lah rinna,
    seronok sangat ati baca entry kali ini ..apalgi tuan rmh yer...ati ni baru 2 bulan...hehe..lmbt lg tapi semangat bila bc cite2 kwn

    ReplyDelete
  16. lerr sama lah dengan nazyrah,lupe letak binti :'( kena tunggu diorang respond
    anyway nice entry !

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss