Thursday, December 09, 2010

Family Day UNIKL BMI 2010 - Prt 2

Selesai solat Maghrib.. weols gerak gi makan plak.  Untuk malam ini, ada BBQ dinner.  Macam² makanan yang dihidangkan...

Ini adalah Menunyaa..


Ini antara makanan yang aku ambik.. 
ayam bakar, sosej, sotong, ikan bakar air asam


Kami sekeluarga lepas kenyang menjamu selera..


Antara staf & keluarga yang hadir.. lebih kurang dalam 500 orang


Sempat lagi weols bergambar kat banner.. godang ini


Lepas makan malam .. kat belah luar..ada plak pertunjukan 
akrobatik dan silap mata... weols tengok kejap 
jer..laa.. sebab badan pun penat..


4 Disember 2010 (Sabtu)
 Pukul 8 pagi gerak gi sarapan plak.. pewut pagi² dah berbunyi minta di isi.. So gerak ke dewan yang sama.. untuk sarapan plak..

Antara hidangan yang disediakan.  
Roti bakar, Bubur Nasi, Cornflakes..


Sarapan pagi weols ada plak Nasi Minyak 
Ayam Merah dan Acar.. tapi nasi dia cam tak berapa nak
masak laa.. Aku tak makan pun.. aku gi ambik meehoon plak.


Aku bersama anakku dan Mizan.. Geng dua org nie..


Ini ada laa sebahagian pemandangan di BGRC


Kat situ jugak ada tempat game dan fun fair.. 
Fun Fair cuma buka sebelah malam aje.. 

8 comments:

  1. baru jer gi gambang, tp x sempat nk main apa2 kt saner

    ReplyDelete
  2. tgk menu mcm sedap2 ni kak...kebulur aku dibuatnye kak hihihi......wah ade pertujunkak akrobatik tu.....mesti bestkan kak, ngeri jek tgk budak liuk2 lentok badan masuk dlm tong tu kan...lieya penah tgk dulu....

    ReplyDelete
  3. Bestnya Rinna ada family day.Tempat kita hampehhhh.nak buat dinner pun berkira.

    ReplyDelete
  4. bes juga k tempat nih..... blh le nak p sana sekali....

    ReplyDelete
  5. bestnya family day

    hubby ati this yr ntah ada ke tak..

    ReplyDelete
  6. wah bestnyer kak semu di tanggung looo

    ReplyDelete
  7. wah! sana sini org citer pasal Gambang..jelesnyeeeeee :)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss