Thursday, December 23, 2010

Firedrill

9 Disember 2010 (Khamis)

Pukul 10.30 pagi.. tiba² jerk loceng kecemasan berbunyi..
Rupa² ada latihan Firedrill.. so weols ni pun turun laa
gi ke tempat yang diarahkan.

Kalau tak silap yang latihan kali ni yang kedua
untuk tahun ini. Maklum laa.. minggu depannya..tuh
akan diadakan Minggu Audit. Auditor luar akan
datang. Takut laa dapat NC plak, jadi setiap Jabatan
dan Fakulti kena buat Firedrill.

Bangunan aku dan bangunan IPS dan AEI terlibat sama
Jadi ramai laa staff dok berkumpul. Pas tuh
weols di arahkan ke depan bangunan IPS. Kat situ
bomba dah siap menunggu. Ada latihan cara
memadamkan kebakaran guna estinguiser.

Ada laa beberapa orang yang cuba.. Aku cuma
memerhati jerk.. heheh.. tak reti laa.. malu pun
iye jugak.. hhehehe

Sempat laa aku capture gambar guna hphon jerk









13 comments:

  1. fire drill kalo bangunan x tinggi sgt xpe..dulu dee turun tangga dr tkt 27..gigil kepala lutut..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. hihi teringat time kt kolej buat firedrill malam²...sume kuar dgn baju tido..haha~

    ReplyDelete
  3. panas ! panas !
    hahahah best2 time2 nie lah nak enjoy suke2 hahahahha
    ** jiweee kacooo lah aku nieee uhuh

    ReplyDelete
  4. kt opis km x penah buat firedrill pon..hikss...takut la gk..adeii..

    ReplyDelete
  5. firedrill..cantik gambar yg RINA snap, terang..

    ReplyDelete
  6. tgk entry akak baru lieya pasan...dah lame gak opis liey ani tak buat firedrill....eh buat pun mmg setahun sekali kan kak....tu yg rase lame dah tak buat tu hihihihi.....

    ReplyDelete
  7. pernah rasa time sekolah2 dulu...hehee best sebab masa tu kena keluar kelas...akekekekee

    ReplyDelete
  8. Tgg menunggu masa...tp bkn utk firedrill tp utk latih gempa bumi @ Komtar, penang...

    Ada bran nk trun dr tkt49???

    haa..lembik lutut...

    ReplyDelete
  9. tolong...tolong api...api...

    p/s: sorry kak baru sempat mai sini tadi ada keje... apa2 pun miss uu kak

    ReplyDelete
  10. bess masa ni leh lepak dgn colleague jab hehe

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss