Tuesday, January 04, 2011

Citer Hubbyku..plak laa..

Dari 28 Disember hingga 31 Disember 2010, hubby aku ke Pulau Pangkor, Perak.  Dia ada training untuk student yang akan jadi OC pada Minggu Silaturrahim yang akan bermula dari 2 Januari hingga 7 Januari 2011 ini.  Aku abadikan laa sikit gambar² masa dia ke sana hari tuh..  iye laa selain citer aku sendiri.. aku letak gak laa citer hubby aku gak.. hehehe..  

Hubby aku bersama Uztaz Azahari..(salah seorang pensyarah)


Hubby bersama² dengan pelajar²


OC perempuan..yang hadir


Tenaga² pengajar..


OC lelaki..(mereka² ini akan membantu pelajar² 
baru semasa Minggu Silaturrahim nanti)

Semasa acara penutup


Hubby bersama ngan Uztaz Kamal (pensyarah jugak).. 
Ramai antara pensyarah di UNIKL BMI adalah uztaz²


Time balik... 


Hubby aku sempat laa belikan aku.. ikan kering, 
ikan bilis, sotong, kopok²


Kalau tak salah aku.. hubby aku sampai ke rumah, pukul 12.30 tengahmalam.. 1hb..malam tahun baru.. hehehe

p/s : Ada banyak lagi gambar aku letak nie aje laa yer.. 

12 comments:

  1. kak rinna tak ikut ke? kalo ikut leh turun kita jumpe kat ipoh, heheh :)

    ReplyDelete
  2. Ieda~idak laa..hubby tak nak bawak..huwaaa..sedey sob sob..hehehe.. :) kalau ikut pun sure dia bz giler... ngan aktiviti student nie.. :)

    ReplyDelete
  3. banyaknya aktiviti hubby rinna. ikan masin sikit. tengok je , dah terbau ikan masin sampai sini.khe khe

    ReplyDelete
  4. x ikut ke kak? hehe..

    kak nk tnya sket..malu arr...hb kak lecturer ek? hehe..

    ReplyDelete
  5. Cik Ina ~ Nak ikan masin ker..meh sini dtg umah..yer.. :)

    ReplyDelete
  6. pegi pangkor sambil training sambil jalan2..seronoknya..

    ReplyDelete
  7. Zura ~ heheh tak ikut laa zura..

    Hubby akak bukan pensyarah tapi eksekutif Bhg. Hal Ehwal Pelajar. Dilantik juga sebagai trainner/fasilitator utk program minggu silaturrahim jugak.

    ReplyDelete
  8. Dee~ tu lerr..training sambil makan angin kan jeles ai tau.. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  9. byk ye xtvt hubby rinna... tgk macam best je kat sana tu..

    ReplyDelete
  10. rini..sesedekah2 kanlah ikan kering n sotong tu sikit kat sini..

    ReplyDelete
  11. waa best2 ramait uu OC .. baguslah hubby riena jadi trainer .. kalau ieda ada peluang suke jadi trainer nie .. sbb kalau di kolej budak2 taku dgn ieda .. salah satunyer ieda adalah ajk disiplin :)

    ReplyDelete
  12. wah untung akak yer ingat gak hubby kat akak hehehee

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss