Wednesday, January 12, 2011

Sambut Besday Ahmad Razin

On the way nak balik dari kenduri kawin Aishah.. Angah telefon bagi tau nak beli kek.  Kebetulan plak hari tu harijadi Ahmad Razin.  Jadinya nak wat makan² sikit laa iye dah ramai² nie seronok sikit.  Mula² tuh weols singgah laa kat TESCO Kampar.. tapi cuma ada kedai kek King's aje dan keknya tak menarik.  Tanya kat budak kedai kat situ..dia orang bagi tau ada kedai Secret Resipi kat Bandar Bangi Kampar... so weols nie dengan 4 buah keta berduyun² laa  ke sana.  Nasib baik jumpa..Angah beli Kek Indulgance (betul ke eja tu?) cam tuh kalau tak silap...hehehe.  

Balik dari beli kek plak aku dan Angah gi plak ke pekan Langkap nak beli KFC.  Yang lain terus balik ke umah Kak Imah. Weols wat celebration tuh kat sana jer.  Kat KFC punya laa lama.  Oder 2 barrels KFC dengan potato dan wedges.. Rasanya weols sampai di rumah dekat kul 8 malam gak laa...jenuh nunggu.

Dalam 8.30 malam acara makan² pun bermula.  Ayam KFC nie aku cuma larat 2 ketul je.. pas tuh dah muak dah..heheh..kenyang beb!.. ilex jap pas tuh baru rasa kek.. sedap gak kek tuh..

Weols satu family ngan Kak Yang dan Angah.. tido kat umah Kak Idah sementara Abg Uda dan anak² tido di rumah Kak Imah.. kira berpecah dua  laa..

Tido malam tuh nyenyak sungguh maklum laa penat seharian..kan. Esoknya dah nak balik KL.. nanti aku citer lagik yer.. 

Kak Yong tengah bz menghidangkan ayam² tuh


Nyummy..dapnyaa..ayamm..



Kek dari Resipi Rahsia 
Besday Razin yang ke 3 tahun


Sedapnyaa Kak Yang ngan Sham makan buah Cempedak..

Besar² plak tuh Cempedak nie.. Aku takut nak makan 
sebab pewut aku nie cepat berangin


Angah sefamily..


Besday Boy tengah potong Kek

18 comments:

  1. kak..lain saya tak nak..;tapi saya nk itu kek jugakk..hahaha

    ReplyDelete
  2. kek indulgence tu mmg sedap..sambut birthday sekeluarga mmg seronok pun..happy belated birthday razin..

    ReplyDelete
  3. oh ke ep cii..boleh bau smpi cni..huhu lapooooo~ =__=

    ReplyDelete
  4. Hepi besday buat besday boy...kek tu mmg maveles Na...Mkn kentaki pulak beramai-ramai mmg syok la.....

    ReplyDelete
  5. kak.. nk kepci.. nampak menarik jer nih.. ade g x? hek3x~~~

    ReplyDelete
  6. Riang gembira tengok sibesday boy tu.sedapnya kek tu, dimakan pulak bersama kfc.

    ReplyDelete
  7. waaah ade kehepsi...best2...meriah gitu kan kak...siap kek satu kek sr hah hheehehheeh....walaupun simple, tapi bile sambut ramai2 camni mmg meriah rasenye...

    kak rinna, lieya terpandang pc bersusun kat belakang tu...wah dah mcm cyber cafe hah heheeheheh

    ReplyDelete
  8. Saya plak dh lama x ke pekan langkap tu...hu3...

    ReplyDelete
  9. Happy Birthday to birthday boy...shedapnyer makan kfc nyum2

    ReplyDelete
  10. Sedapnya makan cempedak yang baru dibawa keluar dari kulitnya.. :)

    ReplyDelete
  11. buah cempedak, kami sekeluarga suka sgttttt, lagi best kalo simpan dulu dlm peti sejuk..fuhhh best

    ReplyDelete
  12. servis KFC kat langkap tu memang lambat! huhu!

    ReplyDelete
  13. eppy bday ahmad razin ...
    waa ada cempedak .. terliur ida :))

    ReplyDelete
  14. eemm..cempedak tu mesti wangi
    dan manis yek...yummi

    ReplyDelete
  15. sedapnyerrrrrrr nak cikitttttt

    apa pun epi besdayyyy hehehe lewat sikit

    ReplyDelete
  16. dapnya tgk kek tu....cempedak...grg sodap...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss