Friday, January 21, 2011

Sesi Lawatan Ke Hospital

Tengahari tadi lebih kurang 12.15 tengahari, 
aku dan beberapa orang teman² aku
ke PPUM melawat sorang ofismate aku
 namanya Kak Anum yang telah dimasukkan ke wad
di tingkat 12.

Aku dan beberapa teman naik van dan ada yang naik keta sendiri..
Berdoyun-doyun laa..yang pergi. 
Ada lebih kurang  dalam 16 orang kalau tak silap.

Lepas borak² dan tanya khabar, weols gerak laa plak ke 
Menara Timur, wad kanak² sebab melawat anak salah
seorang bos weols yang telah jatuh motor.  Budak lagik
dalam umur 12 tahun dan cuba² nak bawa.. motor tapi
nasib tak baik jatuh dan ditimpa motor.  Tulang peha 
dia patah.. kesian plak tengoknya..

Dah abis melawat² tuh weols pi laa makan kejap
kat PPUM Food Court sebab nak tunggu van datang
ambil dalam pukul 2.30.  

Sampai kat ofis sikit² lagik nak 2.45..sempat laa 
clock in.. 

Bersalam²an dengan Kak Anum sebelum balik


Teman sepejabat weols.. Kak Anum
Moga cepat sembuh dan boleh bekerja semula..


Antara ofismate yang datang sama..


Ini plak kat wad kanak² di Menara Timur.. 
Kesian kaki berbalut dah kena plak letak
besi pemberat ini..


Dah penat berjalan dan melawat masa untuk isi pewut..
Weosl pi makan laa..plak..
Ini aku punya meehoon kari..


15 comments:

  1. Terhibur juga hati pesakit bila ada yang sudi melawat. :)

    ReplyDelete
  2. Semoga kak anum cepat sembuh yer...aduii bnyknya bahan dalam mee kari tu yummy!!

    ReplyDelete
  3. wah ni rombongan cik kiah ni kak heheheheh...seronok hati kak anum bile ramai geng opis dtg melawat...tak le die bosan kat spital sengsorang kan.......

    harap kak anum cepat semboh....

    ReplyDelete
  4. Mesti meriahkan wad tu sebab ramai yg datang melawat

    ReplyDelete
  5. salam rinna

    kak anom tu masuk wad sebab apa eh? ~

    ReplyDelete
  6. amboi meriah hospital.ada yg sempat lagi posing tu.janji bahagia, betul tak rinna.

    ReplyDelete
  7. KakCik ~ betul laa..bila org dtg melawat rasa suka dan senang hati kan.. :)

    ReplyDelete
  8. Posh ~ mmg meriah Posh ngan isinye.. :)

    ReplyDelete
  9. Lieya.. kan.. mesti seronok kan.. bila kawan2 dtg melawat..

    ReplyDelete
  10. Manje ~ Weols tak berani nak tanya lebih2 ttg penyakitnya tuh takut sensitive kan.. tapi apa yg akak tau.. mungkin berkaitan dengan hatinya.. sebab akak tengok mata putihnya kuning.. tapi tah laa kan..

    ReplyDelete
  11. Rizziela.. mmg meriah..penuh wad tuh ngan weols maklum laa 16 org semuanya

    ReplyDelete
  12. Cik Ina.. biasa laa dia org nie..mesti posing2 dulu pas tuh.. war2kan pada member2 kat FB nun.. :)

    ReplyDelete
  13. semoga kak anum cepat sembuh dan semoga anak bos rinna pun cepat2 sembuh .. ramai tuu .. x der lah dia bosan kan :))

    ReplyDelete
  14. teringat berkampung kat PPUM 2 minggu sebab jaga akim dalam wad

    ReplyDelete
  15. tak penah makan bihun kari..kalo kueteow kari penah ler..hehe

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss