Monday, February 21, 2011

Berjumpa Teman Lama

Semalam 20 Februari 2011 (Ahad), aku ke gi jumpa 
kawan² sekolah aku.  Sebenarnya.. kawan aku Siti nak 
organise Reunion utk weols.  So aku pun
gi laa jumpa dia.. dengan 2 orang sekelas aku 
jugak.. Zura dan Zizah.

Tau je laa bincangnya tak de laa sangat tapi banyak 
citer pasal sekolah dulu²... Dah laa tuh meja weols nie laa
 yang paling bising.. ngalahkan budak².  Tuh baru 4 orang tuh.. 
belum lagik 10 orang dah havoc..heheh
Maklum laa..banyak citer diimbaskan kembali.

Memang susah nak dapatkan pengesahan dari 
kawan² yang lain.  Iye laa masing² dah ada committment
 kan.. tapi tuh lerr kalau jadi insyallah..
laa..kan.. Plan nye bulan Mac 20hb.  Tengok laa 
cam na responnya.. nanti.  Bila tak buat dia orang 
suruh buat..tapi bila minta pengesahan
susahnya laa pulak.  

Tapi memang seronok laa dapat jumpa Zura dan Zizah.. 
Kiranyaa dah lama jugak laa weols tak bertemu..
 Dapat contact balik dari FB laa..kalau tak
 memang tak  jumpa laa lagik..

Weols jumpa kat McD Jalan Pahang.  Punya laa parking susah
tapi syukur nasib baik dapat laa.. lepas dok pusing² dua kali..
Dekat 2 jam jugak laa weols borak² dan wat planning untuk
reunion nie.. Harap² berjaya laa.. Insyllah.. Kena tunggu
respon dari yang lain jugak.. Kalau tak de respon..tah laa.. tak
tau ler cam na kan.. 

Kalau berjumpa.. memang tak kering gusi asik ketawa jerk..



Aku dan Puan Pengerusi..Program



Dari Kiri :  Zura dan Zizah..
Zizah nie adalah kawan semeja ngan aku..

p/s : Gambar kredit FB Nina Harina.. 

13 comments:

  1. WAH seronok kak gather2 ni...mmg syok dok borak2...mkn2....silap2 tak sedor jam begerak heheheeh...harap2 silaturahim ni tak terputus la kan kak...selagi ade fb selagi tu laa boleh keep in touch....

    ReplyDelete
  2. best kan jumpa kawan2 lama..

    bayangkan buat reunion bila kita semua dah jadik atuk/nenek...hahahah

    ReplyDelete
  3. organize reunion sgt mencabar sis..kalo geng2 dee..balik2 dee jelah kena organize..tp dee pya style..sapa yg ada je..on..xyah tgu semua orang..kalo tunggu..alamatnya x menjadilah reunion tu..huhuhu..

    ReplyDelete
  4. bila buat reunion dengan kawan2 sekolah, otomatik terasa macam muda remaja semula kan
    hehe

    ReplyDelete
  5. seronok kan rinna dpt jumpa kawan2 lama mcm nie .. sure banyak yg nak diperkatakan .. :) kalau selalu mcm nie sure kenangan2 lama terimbau ..

    ReplyDelete
  6. bestkan sekali sekala dapat jumpa kawan2 lame..

    ReplyDelete
  7. Best jumpa kawan lama, kawan rina yang bawah sekali belah kiri tu manis je muka dia. muka cam tu awet muda, suka senyum.tak kan makan mc d je rinna, tak de program susulan ke?

    ReplyDelete
  8. aritu pun kami ada buat.... dapat la kumpul 5o org lebih... best !

    ReplyDelete
  9. seronok kan kalau dapat jumpa kwn2 lama kan???

    ReplyDelete
  10. hmm..sejak ada FB ni..mmg kerap dgr org wat gathering dan reunion, hehe..

    batch sy pun ada nk wat dinner gala utk reunion kat PD ujung Mac nanti..aduii..jaoh2 pun kena dtg gak ler. Dh dekat doploh tahun tak jumpa ni..hehe..

    ReplyDelete
  11. besssnyer dapat jumpa kengkawan lama...enjoyyyy

    ReplyDelete
  12. seronok kan kak dapat jumpa kawan2 lama..lupa kejap yg diri dah semakin tak muda.. haha!

    ReplyDelete
  13. Memang serono kalau dapat jumpa kawan lama yang still sporting.

    Ada jugak segenlintir kawan lama T yang eksyen. Maklumlah dah berpangkat & kaya.

    Kalau yang sporting ni wat reunion mesti riuh rendah dibuatnya.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss