Thursday, February 10, 2011

Cerita Hari Tuh Punya..


Pada 2 Februari 2011 (Rabu) hari tuh aku ngan hubby cuti.
Weols pagi tuh ke Menara Telekom kat Pantai Baru.
Sebenarnyaa.. nak tukar phone CDMA aku yang lama ke
yang baru sebab nak kena wat program sikit oleh orang
kat Telekom.  Mahal jugak laa parking kat situ.. RM 6 
sekali masuk.

Lenggang tapi.. slow..


Tunggu lama gak laa. sebab satu kauter jerk 
yang layan pasal teknikal matter nie


Nak tukar yang sebelah kanan ke sebelah kiri...
Kiranyaa telefon umah aku ler nie..tapi portable laa..

Ada lagik.. nanti aku sambung..

10 comments:

  1. tunggu entry seterusnyer...cam bess ajer

    ReplyDelete
  2. TM tu bukan takat slow... Unifi internet die pon slow.. kat opis ni jadi xstabil sebb dah tukar ke unifi..

    ReplyDelete
  3. dh lama xguna tepon rmh..hehe..tggu sambungan sis =)

    ReplyDelete
  4. wah...kire canggih ar phone lepas ni kak yeak.....

    tang parking tu mmg mahal la kak....leh dpt nasi 2 pinggan heheeheheh

    ReplyDelete
  5. saya tau cerita nie.... boleh bikin wang ooo... ribu2 boley dapat !

    dulu opis kita kat situ la... tingkat 45 ker atas !

    ReplyDelete
  6. uish rinna mahal tul rm 6 ringgit parking huhuh .. ingatkan kalau rm 3 tuu dah mahal sgt lah tuu

    ooo rinna guna porteble yer :)

    ReplyDelete
  7. akak dah ketinggalan zamanlah, tak tahu pulak telefon rumah ada cam tu.

    ReplyDelete
  8. rumah abah sy pakai telifon ni.. tapi ringtone dia slow sgtlah.. org tua mana leh pakai slow2 mcm ni..

    ReplyDelete
  9. nak tahu la sebab tak paham lagi nie...nexttttttt

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss