Wednesday, February 23, 2011

Lega Rasanyaa...

Baru² nie aku dapat tahu dari ofismate yang 
pegi BTN sama ngan aku
hari tuh.. kata leh semak keputusan kat website 

Aku pun semak laa.. iye laa nak tunggu 
Bahagian Sumber
bagi tahu keputusan sure lambat punya.  

So aku pun semak laa.. Alhamdullilah aku 
LULUS
Iye laa takut jugak kan kalau tak lulus
kena ulang balik gi kursus.


Website BTN.. masukkan IC pas tuh kuar laa.. keputusannya


Pas tu plak.. group weols yang pergi hari tuh mungkin group
yang terakhir sebabnya.. mulai dari 1 Januari 2011
tak de lagik laa BTN... Untung ler staf gomen yang
terkecuali lepas ini.. tak payah pergi kursus ini.


Ini slip keputusan.. pihak BTN beritahu yang 
dia orang tak akan hantar Sijil kirannya ini jadi Sijil weols laa..
Aku print kaler je laa utk simpanan


Tapi aku rasa seronok laa jugak pergi..
sebab dapat berkenalan dengan staf² lain dari 
Fakulti dan Jabatan yang lain kan.. 


16 comments:

  1. heh. en suami tak yah kursus lah lepas ni..

    ReplyDelete
  2. wow! pergi kursus pun ade result eh! dahsat!

    kita swasta kursus sendiri jer kat umah.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah..
    moga ia memberi semanga utk meningkatkan patriotisme
    berbaloi penat lelah ke sana ye..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum..

    first time ke blog ini terus folo...

    tahniah!! bukan senang nak lulus kan..mencabar BTN nie...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..tahniah ye rinn..

    erm..sebenarnya rugi kalo sesape yg tak pnah rasa gi BTN..hehe.
    Mcm lepasan SPM yg tak dpt gi PLKN laa.
    Kursus tu byk manfaatnye.

    ReplyDelete
  6. tahniah rinna...

    ada le peluang naik pangkat pas ni..hihi


    Jom baca: CARA LETAK LINK ENTRY DALAM KOMEN ANDA

    ReplyDelete
  7. eh, BTN pun ada exam ek sekarang?

    ReplyDelete
  8. ada resault erkk rinna ..
    tahniah , alhamdulillah dah lulus x yah pening2 pikir kan :)

    ReplyDelete
  9. haaaaaaaaaaaaa ye ke kak dah nak dimansuhkan...alahai untung laaa dieorg....lieya ingat lagi mase lieya kene pergi tu, dahle direct mase tu ngan induksi....nak dekat 2 mgu tgl laki ngan anak kak oiii...huhuhu...dah le penat....rindu lak tu....mmg tensi jek mase tu kak ....

    ape2 pun tahniah buat akak!~

    ReplyDelete
  10. Tahniah, mesti hati dah legakan.Disamping pergi kursus, rinna dapat gak berkenalan ngan kakitangan jabatan lain yang sebelum tak kenal rapat.

    ReplyDelete
  11. Tahniah... dengar org cakap le, bukan sennag nak lulus BTN ni.

    org swasta cam saya ni,cuma pergi kursus biasa biasa jer. dapat gak ler sijil. SIJIL PENYERTAAN. lulus ke idak, sijil tetap dapat.

    Tapi SIJIL BTN tu laku.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss