Friday, March 25, 2011

Majlis Tahlil Arwah

Tengahari tadi Bahagian Pentadbiran mengadakan majlis 
tahlil untuk  kakitangan weols yang baru² ini 
telah meninggal dunia.  
So, aku dan staf dari Bahagian aku join laa sekali. 
Weols bayar untuk makan RM5 jer. 
 Majlis bermula dalam pukul 11.30 pagi.  
Iye laa kena mula awal..sebab 
nanti yang lelaki kena pergi masjid untuk 
sembahyang Jumaat.

Makanan untuk hari nie ada 
Nasi Ayam, Bubur Kacang Hijau, Kek Coklat, 
Swiss Roll Cake, Buahan dan Air Sirap.  
Alhamdullillah.. majlis berjalan 
dengan lancar. 


Majlis diadakan di bahagian belakang pejabat pentadbiran.


Antara teman² yang hadir 


Orang² kuat Pentadbiran membantu dlm mengagihkan 
ayam² takut tak cukup nanti..


Sempat laa berposing sebelum menjamu selera..




Wajib ambik gambar makanan kan.. hehehe.. 
korang tengok aje laa yer..nyum²


P/s : Takziah dan Al-Fatihah utk keluarga Wan Teh (nenek saudara) yang meninggal hari.. ini.  Tak sempat nak pergi menziarah..Moga rohnyaa ditempatkan bersama² orang² yang beriman dan beramal soleh. Amin

4 comments:

  1. Takziah buat family yang meninggal dunia tu.semoga roh arwah rakan rinna tu ditempat kan dikalangn orang -orang yang beriman. macam terliur nengok nasi ayam tu. sebab ayam dia cam kilt-kilat je.

    ReplyDelete
  2. Al fatihah untuk mereka2 yang telah kembali ke rahmatuallah..semoga mereka tenang di sana..

    ReplyDelete
  3. Al fatehah.moga rohnya dicucuri rahmat...
    juga, moga majlis ini dirahmati dan diberkati Allah..

    ReplyDelete
  4. bagusnya rinna ada buat majlis tahlil kan .. alhdmulillah sekurang2nya yg pergi kita x lupakan walau kawan sekerja .. semoga mereka2 di tempatkan bersama org2 beriman .. amin

    dan takziah buat nenda saudara rinna ya ..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss