Friday, May 27, 2011

Penatnyaa Laa Badan..

Selama 3 hari bermula dari 25 hingga hari nie.. barang² yang besar dan fail² yang tak berapa nak guna telah di bungkus masuk kotak dan di hantar ke bangunan baru.  Weols buat sendiri kerana weols tak di beri buruh.. so kerah tenaga dan staf sendiri laa nampaknya.. Buruh yang ada pun dah dibooking awal oleh Bahagian lain. Nasib baik laa staf kat Bahagian aku nie.. boleh diharap.  Bayangkan kena bawak naik barang² tuh ke tingkat 2..penat tuh.. berpeluh² kesian tengok dia orang..

Tengahari selama 3 hari nie.. makanan di sediakan...  Akan datang, aku dah tak bersama Bahagian ini lagi sebab akan di pool di Bahagian Pentadbiran.  So di tempat baru nie tak tau ler dapat bertenet dengan aman atau tidak.. lagi pun tempat dah tak privasi sangat..kan.. Blog nie kalau sempat akan aku update tapi tak tau la sempat atau tidak..Insyallah..aku akan cuba update.  Sekarang ini kat bangunan baru internet ngan telefon belum ada lagik.. so tuh tak sure..bila officially kena pindah.. sementara tu masih lagik di sini..


Keadaan ofis yang beselerak..




Makan pada 25/5.. Nasi Ayam


Makan di hari yang ke 2 .. Nasi Putih ngan Ayam Goreng Berempah..
dan hari 3 plak makan Nasi Beriani ngan Ayam Masak Merah..


Ini ada workstation untuk Juruteknik


Berpeluh² dia orang angkat printer bagak nie.. 
Bravo wat 2 org ofismate aku nie


Ini adalah tempat duduk aku yang baru..


Orang² kuat yang berkerja keras mengangkat 
barang² ke tingkat 2


Akan di update lagi citer pasal perpindahan ini.... di N3 yang akan datang.. insyallah.. :)

3 comments:

  1. waahhhh,dah bertuko la,ekceli ada job kosong tak?kekekeke

    ReplyDelete
  2. pindah opis memang memenatkannn tapi syok ramai org tolong2 hehehe

    ReplyDelete
  3. pindah ofis ni memenatkan. lepas angkut barang nak kena susun plak. sabar je lah rinna.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss