Tuesday, June 14, 2011

Dah Lama Tak Tengok Wayang..

Isnin, 6 Jun 2011
Aku dan hubby cuti hari nie..
Weols ke Jusco Balakong sebab nak
gi tukar hadiah complimentary dari 
NUFFNANG
Rasanya ramai yang sambut besday
dapat pass percuma tengok 
wayang kan.. 

Happy laa jugak iye laa cam tak 
percaya laaa mula² tuh dapat email
suruh collect pass tuh.. so mintak
laa hubby tolong gi ambik.

Weols pergi TGV so pilih tengok citer
Pirates Of The Carribean..

Best giler.. memang best sangat..
Kelakar pun ada..gak..

Tengok wayang kali nie kiranyaa pertama
kali laa untuk anak aku nie.. iye laa
dah 10 tahun umur dia baru laa dapat
tengok wayang.. 

Kiranyaa aku nak berterima kasih
sekali lagi kerana dengan tiket free
tertunai laa hajat anak aku yang selama
ini dok bodek ayahnyaa ajak tengok 
wayangg..kesian pun ada masa tuh.. :)

TERIMA KASIH NUFFNANG..
muaahss lain kali jangan lupa yer
bagi lagik ...... suka sangat.. :)

Lepas tengok wayang weols pergi makan
kat Orkid Bistro.. kiranya makan²
celebrate besday aku dan anniversary 
weols laa...




Complimentary Pass


Best laa citer nie..





Bekas air ngan popcorn KungFu Panda tuh harganya.. 
RM14.90.. anak punya pasal
kena gak ler beli..adess..


Air yang weols order..


Nyum2.. sedapnyaa KueyTeow nie..


Nie hubby aku punya..order RM12.90


Anakku punya plak.. harganyaa RM12.90



10 comments:

  1. dah dapat pass wayang dari nuffnang ye... saya lambat lg ni.. bulan seboleh.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. Kakcik tak tahu pulak Mr Nuff ada bagi tiket wayang. Nak tunggu masa besdei kakcik nanti - ada ke agaknya? :)

    ReplyDelete
  3. untungnya di bawah payung Nuffnang nie kan...rezki tu...
    terkecur tgk the food....

    ReplyDelete
  4. koey tiau ladna ke tu? mmg nampak sedap..

    ReplyDelete
  5. best kan dapat tiket wayang free. Jimat memang jimat cuma keluar duit makan ajer.


    akak ni tak pegi lagi ke aquaria tu..nantilah kalau ada masa nak gilah jugak

    ReplyDelete
  6. tiap2 tahun ke dapat rinna?

    bdy kita julai ni :)

    ReplyDelete
  7. masuk pagi2 kat sini dan belum breakfast pulak tu..laporrrrrrr....congrets sis dpt ticket tu...

    ReplyDelete
  8. owh ye ke...ntah2 bulan 12 dah tak do...mcm mano??? huhuhuhu sedihhh

    ReplyDelete
  9. syoknyer dpt tiket dari nuff..
    sy ni tak penah dpt apa pun dari nuff, huhu..
    tp tak kisah ler...janji rm nuff jalan sudah, kehkeh..

    ReplyDelete
  10. saya tak pergi lagi la kak rinn..TGV 1 Utama dah tutup, nak kena pi cari TGV lain..grrrr

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss