Thursday, June 09, 2011

HariJadi Hamizan

Pada hari Sabtu, 4 Jun 2011.. weols sekeluarga ke Keramat umah kakak ipar aku.  Hubby bagi tau.. yang Kak Imah dari Perak ada kat umah Kak Yang.  Sampai di Keramat.. Kak Nyah pun ada sekali.   Anak aku seronok laa plak sebab Kak Yong sekeluarga nak datang jugak.  Kiranyaa ramai laa kakak ipar aku yang berkumpul umah Kak Yang.  

Hari ni juga merupakan Hari Jadi Hamizan yang ke 9 tahun.  Kak Yong bawa kek dari Resipi Rahsia.  Kiranya nak celebrate sekali laa..makan ramai² kan meriah.. Kak Imah datang ke KL sebab 2 anaknya Kak Long dan Nana nak kerja kat sini.  Kiranya dia orang berdua nie dah dapat kerja dah.. so akan tinggal kat umah Kak Yang.

Untuk Hamizan.. WanSu ucapkan Epy Besday.. Moga menjadi anak yang soleh..okey..


Masa sampai je kat Keramat kiranya weols 
nie langkah kanan..terus makan nasi 


Kek Butterscotch.. nyum²





Semangat Hamizan nak tiup lilin




11 comments:

  1. kedai rahsia kek terbaekkan.selamat harijadi Hamizan, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.jadi good girl ye.

    ReplyDelete
  2. macam tu sekali dia tarik nafas sebab nak tiup lilin..

    ReplyDelete
  3. budak2 mmg sukakan kalo dpt tiup kek..

    ReplyDelete
  4. selamat hari jadi utk hamizam..moga Allah melimpahi rahmat untuknya serta pnjg umur dan murah rezki..ameen

    ReplyDelete
  5. suka tengok gambo nak tiup lilin.. hehehee selamat hari jadi Hamizam

    ReplyDelete
  6. wahhh acara tiup lilin jugakkk hehehe mereka sangat sokakkk kannn...kadang2 bila saya tengok saya pon teruja boleh?? huhuhu

    happy birthday hamizan!

    ReplyDelete
  7. sedapnya kak...terliur lak..kalau dapat wat minum petang kan best =)

    ReplyDelete
  8. amboi Hamizan tarik napas cam nak buat larian pecutan 100 meter..bebudak kan suker jer deme ni niup lilin besday2 ni..ater teman udah tua ni pon kemain suke bebenor niupp kalau dapat peluang...

    ReplyDelete
  9. eppy bday hamizan .. budak2 kalau dpt kek dah cukup .. x der makanan lain pun x kesah kan rinna :)

    ReplyDelete
  10. seronok budak2 dpt tiup lilin..

    rebina kids pun cuti sekolah td smbut befday secara berjemaah kat rumah tok/opah di KJ, tapi saya x join :)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss