Friday, June 10, 2011

Jalan² Gi Tengok Ikan..

Ahad, 5 Jun 2011

Aku dan hubby bawa anak dan dua orang anak sedara 
gi ke AQUARIA  KLCC.  Weols pergi dalam pukul
3 lebih gitu.  Iye laa pada mulanyaa ingatkan nak 
ke Pusat Sains tapi akan tutup dalam 
ukul 5 petang so tak jadi laa.

Bayaran masuk ke sini untuk dewasa
 RM35 dan kanak² RM25 sahaja.. dengan
 MyKad..kalau pelancong 
kena bayar RM45.


Ini adalah kali ke dua weols ke sini
tapi utk budak berdua tuh.. 
ada lah kali pertama buat deols..

Jom layan gambar yer...





Ada satu lubang siap leh kuarkan kepala plak..


Bersama Nini & Nana















Woooww cantiknyaa gigi..




Cantik tarantula nie kan...


Ular pasir laut..


Obor-obor.. nie kalau terpijak bisa...




Nak balik dah.. tengok Jaws tuh nak ikut balik laa...
Bye..kalau ada peluang leh lagik ke sini..



13 comments:

  1. seronok budak2 tu dapat masuk aquaria ye...

    ReplyDelete
  2. nampak macam ramai org kan..maklumlah, cuti sekolah...saya pernah ke sini sekali, masa baru buka..

    ReplyDelete
  3. bawak budak2 memang best gi aquaria ni tapi tiketnyer mahal gakkan...

    ReplyDelete
  4. best kan tengok ikan, saya pegi masa krismas tahun 2009 dulu sempat gak tengok staff aquaria bagi ikan jos makan, anak2 kemain suka tengok ikan2 tu

    ReplyDelete
  5. cantik tgk obor2 tu..transparent...nmpak lembut tp berbisa....

    ReplyDelete
  6. saya dah penah skali bawak rebina kids dtg sini..tp mcm tak puas jer sbb tempat kecik pastu mahal..

    tp frust aritu tak dpt bawak anak2 masuk petrosains sbb tiket abis..grrrr

    ReplyDelete
  7. teringat masa kami kesini
    bateri camera pula buat hal
    sudahnya takdpt snap pic..huhu

    ReplyDelete
  8. eee takut ler tengok ikan jaw tueee.. tajam betul gigi nyer

    ReplyDelete
  9. bestnya rinna, akak pun tak sampai lagi. budak-budak tak kira ke mana, kalau dapat jalan je dorang suka.

    ReplyDelete
  10. lama dah tak pergi sana..
    tentu bnyk yang dah berubah yee..

    budak2lah yg paling gembira klu gi tempat2 spt di situ..

    ReplyDelete
  11. best nye akak, aye dah lama teringin nak pergi tapi tak de gang. che din tak suka gi sini uhuk..

    ReplyDelete
  12. best tengok ikan...saya pon suka bukan budak2 jek yg suka hehe

    ReplyDelete
  13. nasib baikkk ieda dah pernah masuk rinna .. syok kan .. kagum sgt2 :))

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss