Tuesday, July 12, 2011

Makan Western Lagik...

Semenjak dua menjak.. nie.. rasa malasnyaaa..
nak update blog. Tah kemana laa perginyaa
semangat pun tak tau lahhh.. Ada banyak citer
tapi.. cam tak reti laa nak luahkan..

Mood buat masa sekarang nie memang laa
ke laut..

Semalam tenghari.. geng ofis ajak gi lunch 
kat KK11 lagik.. sebab kali nie Fiza
nak try plak makan chicken chop.

Aku plak kali nie nak try makan
Fish & Chips dan Cik Mell plak
oder Mixed Cowboys..

Harga kat KK11 nie murah sebab iye laa
kedainyaa dalam kampus kan jadi 
ini adalah harga untuk student.. so staf
pun dapat gak laa ngan harga yang murah.

Rasanyaa boleh tahan laa.. padan laa 
plak ngan harganyaa kan. 

Fish & Chips + Mashed Potato + Salad = RM5.90
Fish mahal sikit dari Chicken..


11 comments:

  1. ya Allah kak rinna oiii...tergoda aku tgk gravy die tu.....nampak sedap tu kak ....sesekali tukar selerakan kak...balik2 mkn nasi jek boring gak....

    ReplyDelete
  2. sedapnyer.... lin pun wat entry makan gak hari ni hihihi.. nampak sgt sedap gravy itu....

    ReplyDelete
  3. alooor rinna .. pelik lah ieda nie .. kenapa tmpt rinna nie murah2 chicken chop dia erkk ?? ....

    ReplyDelete
  4. @♥MAMASYAZA♥Nanti malam leh laa carik plak yer.. :)

    ReplyDelete
  5. @iedamurah sebab dapat harga student.. laa Ieda..kalau kat luar mana leh dpt harga gini.. :)

    ReplyDelete
  6. jgn la malas wahai kak rinna manja. nanti kita x tau nk bace belog sapa lg.. Fish n chip tu mmg sedap n berbaloi2..

    ReplyDelete
  7. pergh!!!! merembes airliur kuar.. :D

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss